v rubriki dogodki:
.. / / / 15.01.2010 19:20

Chelsea Girls in Daring Stilettos v The Roxy

Z žveplenobno hitrostjo prihaja na ŽVPL reportaža z zelo seksi rockerskega večera v Los Angelesu. Dve odlični dekliški rock zasedbi Darling Stilettos in Chelsea Girls sta zažigali v legendarnemu klubu The Roxy Theatre na Sunset Stripu.

Nekaj dni preden sem jo novembra iz L.A.-ja ucvrl proti Miamiju sem zvečer z Raoulom tavala po Sunset Stripu, sva se po nekem čudnem naključju znašla v The Roxy Theatre (legendarni rockerski klub, kjer so na odru kraljevale same hude mačke, rockerske mačke.

Dogodek je gostila vroča Carmen Electra, šov pa so otvorile punce iz standup skupine Pretty Funny Women, za tem pa se je na odru začelo seksi rockersko rajanje.

Najprej so na odru kraljevale štiri mačke, ki slišijo na ime Darling Stilettos. Rockerske seksulje so med petjem in plesom kazale svoje seksi trebuščke, oblečene le v mini tope, svetleče leginske in visoke petke in dokazale, da jim je le za tri stvari: "sex, pumps & rock'n'roll".

Chelsea Girls - zvezde večera

Zvezde večera, lansko zimo ustanovljena ženska rokenrol atrakcija Chelsea Girls, ki vsak mesec razturijo The Roxy in igrajo žešći rokenrol. Kvartet s samo eno kitaro tako žge tudi priredbe dvokitarskih bendov kot so na primer AC/DC, Judas Priest, ali Guns n' Roses, predvsem po zaslugi odlične kitaristke Allison, ki svoje delo opravi za dva.

Ker so Chelsea Girls res kul (in res hude bejbe) se jim na odru radi pridružijo raznorazni gostje, tudi gostiteljica večera Carmen Electra rada zapleše (in občasno tudi zapoje) na odru z njimi, a tokrat nisem imel te sreče. Z mačkami pa sta zaigrala Dave Navarro (Jane's Addiction, RHCP) in Bill Duffy (The Cult) in tako dodatno popestrila že tako hud rockerski večer.

Še bolj hudo je dejstvo, da sem na žuru spoznal totalno hudo fotografinjo po imenu Genie Sanchez, ki je objavo svojih fotk dovolila tudi za ŽVPL, a sem na zip datoteko čez praznike pozabil. A nikoli ni prepozno, zato si le oglejte fotke s totalno divjega babjega rokenrol večera (verjemite, se splača).

Če boste kadarkoli imeli priložnost pogledat bodisi Darling Stilettos, bodis Chelsea Girls, vam svetujem, da greste. Punce so super seksi, pa še rockajo tako, da se kar kadi. Močno priporočam!

Foto: Genie Sanchez / www.totallylikeduh.com

***

Za ŽVPL, iz Los Angelesa, ZDA

Justin Case - avatar

Justin Case

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 19.09.2005 na ŽVPL-u skupaj objavil 227 člankov.

Chelsea Girls in Daring Stilettos v klubu The Roxy - thumbnail

Chelsea Girls in Daring Stilettos v klubu The Roxy

Foto: Genie Sanchez / totallylikeduh.com