v rubriki dogodki:
.. / / / 18.11.2011 08:28

The Beat Fleet (aka TBF) v Cirkusu

The Beat Fleet, fanki in nekorektni bend iz Splita, je slovenski publiki predstavil svoj novi album Pistaccio metallic. Žanrsko neopredeljivi mnenjski nergači so tokrat popestrili ljubljansko sceno v novem žur placu Cirkus. Le-ta ni najbolj primeren za koncertne prireditve, se je pridušal Mladen in se pritoževal nad osvetlitvijo, drsečimi tlemi in nenazadnje nad nadležno publiko v prvi vrsti in počasnimi redarji.

Kakorkoli že, tudi s hiti starejšega letnika Fantastična, Lud za njom in Alles gut so dodobra ogreli naša srca, s Pozitivan stav, Smak svita in Dalmatino pa tudi naša telesa. Instantna želja, da si vrtiš njihove stvaritve vsepovsod in kadarkoli se porodi spontano. Obžalovanje, da še ne znaš vseh besedil na pamet, takisto.

Dečki so na odru neprecenljivi, s svojo pozitivno energijo, kolegialnostjo in (ne)okusnimi šalami popestrijo večer, zabavljači par excellence. Njihovi albumi pa so, če bralec seveda razume dalmatinski dialekt, zaradi analitičnih, ekspresivnih in šaljivih besedil odlično kratkočasno čtivo.

PS: Evo petkica i za Sašin Movember stil.

Živa Jalovec - avatar

Živa Jalovec

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 05.02.2011 na ŽVPL-u skupaj objavil 15 člankov.

TBF v Cirkusu - 15. novembra 2011 - thumbnail

TBF v Cirkusu - 15. novembra 2011

Foto: Madpixel / madpixel