v rubriki dogodki:
.. / / / 07.04.2012 09:43

Playboy White Invasion Party v znamenju lepih deklet

Čeprav je bil dober teden do Velike noči, je bilo prejšnji petek na Gospodarskem razstavišču vse v znamenju zajca. Črnega zajca, ki je tokrat prisegal na belo. Zadnji marčevski petek se je tam zgodila prava invazija glasbe ter vizualnih efektov.

Playboy White Invasion se je v Sloveniji zgodil prvič, in je bil prava paša za oči ter ušesa, saj so poleg svetovno znanih DJ-jev: DJ Chuckie, R.I.O., Arty, Thomas Gold do zadnjega kotička napolnjen "Gospodarc" zabavale tudi mične in grešnih misli vredna Playboyeva dekleta iz domačih in tujih logov, Playboyeve zajčice in vroče plesalke, ki so celo noč sexi poskakovale po odru dogodka.

V začetku je se je zdelo, da dogodek ne bo tako uspešen, kot smo pričakovali, vendar se je dvorana zabave in stiskanja željnih obiskovalcev kaj kmalu napolnila do zadnjega kotička in pripeljala vulkan do erupcije okoli 2 ure zjutraj z nastopom zvezde večera DJ Chuckieja in njegovih kompanjonov.

Po njegovem nastopu se zabava vseeno še ni in ni končala, saj je trajala do skoraj sončnega vzhoda in se nato nadaljevala kar pred dvorano v lastni režiji vsakega posameznika.

Med slavnimi nismo zasledili ne Nine Osenar, ki je tako kot Urška Čepin na frišno zaljubljena, pojavila se je Sanja Grohar. Opazili smo, da se je okrog Sanje sukal tudi njen novi fant, gostinec Matej, skupaj sta kar hitro zapustila vroče prizorišče in odšla neznano kam.

Aleš Čepin se je zabaval s svojo stalno družbo, fantje skupine Game Over (ki so spet na sceni) so hoteli dokazati, da so med najstnicami še vedno iskana roba in sodeč po fotografijah to še vedno drži.

Danica Lovernjak je napovedala jasno jutro z močnim glavobolom in piskanjem v ušesih, kar je potrdila tudi Alenka Gotar, ki je zelo uživala v družbi mladega gospodiča.

Seveda pa so se zelo zabavale tudi playmatke od tu in tam, na zabavi smo videli Playboyeve lepotice, kot so: Mia Gray, Viktorija Manzinni, Sanja Grohar, Ana Dravinec (z najglobljim dekoltejem na zabavi), Maša Kores, Miša Margan, Nataša Zajc in druge ...

Odlično izpeljan dogodek je razočaral le z zelo zasoljenimi cenami pijače. Že zunaj smo morali za malo točeno pivo odšteti 4 €, za pol litra vode 3 €, v dvorani pa so bile cene še bolj zasoljene. In to v tej ekonomiji!

Ni čudno, da je mladež prišla na žur tako pozno. Zagotovo so imeli informacije o cenah in raje štartali z zabavo v kakšnem bolj ugodnem gostinskem obratu - ali še bolj verjetno - na klopci pred Gospodarcem.

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Playboy White Invasion Party v 222 slikah - thumbnail

Playboy White Invasion Party v 222 slikah

Foto: Veso Art / veso-art.com