v rubriki dogodki:
.. / / / 15.12.2004

8-Bomb & Bitch Boys v Gromki

V soboto, 18.12. vabljeni vsi ljubitelji rock'n'rolla, surfa in swinga na noro predbožično zabavo s skupinama Bitch Boys ter 8-Bomb ter sedaj že zelo podmazanima DJ-ema Martionom 13 ter Mr. "G" Oilpowerjem.

Sedaj (vedno manj podalpski in vedno bolj svetovni) surferji Bitch Boys bodo pred uradno promocijo ob izidu novega albuma predstavili tudi nekaj skladb z omenjene plošče, rockabilly kvartet 8-Bomb pa bo poskrbel, da bodo dekleta več v zraku, kot na tleh ter dokazali, so da hevdi bombaši hkrati najmljša in trenutno najbolj vroča 50' zasedba v Sloveniji.

Novost ob tej priložnosti pa bo tudi dejstvo, da bo kar nekaj ljudi poskrbelo za R'n'R merchandise in ponudilo veliko paleto rockabilly modnih dodatkov, ki bodo marsikoga v tem času še posebej razveselili.

Najbolj vztrajni in zagnani pa bodo v soju posebej za to priložnost pripravljene projekcije ter omamnih zvokov glasbe 50' in 60' let prepoznali mojstra swinga Sajlesa ter do zgodnjih jutranjih ur osvojili prve korake tega pri nas vse bolj popularnega plesa.

Vabljeni & Viva' la Hevdi !

 - thumbnail