v rubriki dogodki:
.. / / / 24.06.2001

9. Bikers Weekend od 29.6. do 1.7.

Naslednji vikend bo v Petišovcih pri Lendavi potekal že deveti zbor motoristov, ki pa bo poleg samega zbora ponujal dvodnevni mega rock koncert z bendi kot so Elvis Jackson, Partibrejkers, The Spoons, Carvin Jones, Blind Passengers v petek in Posodi mi Jurja, Dicky B. Hardy, The Story, Dead Moon v soboto, za dvig temperature pa bo letos poleg že znanih lesbo-rockeric RockBitch poskrbela še italjanska porno zvezda Cicciolina!!!

Poleg tega bo za camping namenjenih 150.000 m2 površin, pokritih površin za obiskovalce bo za 10.000 obiskovalcev, urejeni tuši, WC-ji, zabavali se boste lahko na električnem biku, paint ballu, priredili pa bodo tudi tekmovanje za najboljši motor in tatoo. Obiskovalci bodo imeli tudi možnost prenočtve v hotelu. Preditev se bo zgodila v vsakem vremenu!

V okviru 9. Bikers Weekenda pa bodo organizatorji pripravili tudi veliko mednarodno dirko za nagrado Železnega ovna, ki se bo zgodila v soboto, 30. 6. na stadionu Speedway Teama Lendava v Petišovcih pri Lendavi. Udeležba bo mednarodna, omenimo pa našega Mateja Ferjana, Castagna Armanda (I), Maida Andrea (I),Kral Robert (CZ), Suhanek Tomas (CZ), Tihanyi Sandor (H), Hell Csaba (H), Okoniewsky Rafael (PL), Swist Piotr (PL), Zlatko Krznarič (CRO), Herbert Rudolf (D).

Program Bikers Weekenda pa je sledeč

Petek, 29. junij
Khons (Slo)Adijo kulturaDežurni krivci (Slo)Prospect (Slo) Elvis Jackson (Slo)Partibrejkers (Yu)Carvin Jones (ZDA)Striptease (show)Blind Passengers (ZDA)The Spoons (Cro)Sobota, 30. junijNeuvrščeni (Slo)Speedway (drika)Agenti (Slo)Govor & igreDicky B. Hardy (Slo)Dead MoonThe Stroj (Slo)CiciolinaJurjiRockbitchNedelja, 1. julijJutranja gimnastika in zajtrkKako je bilo na lanskem Bikers Weekendu pa si lahko pogledate v fotoreportaži prvega in drugega dne. Se vidimo na devetem Bikers Weekendu v Petišovcih pri Lendavi.

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Rockbitch plakat - thumbnail

Rockbitch plakat