v rubriki dogodki:
.. / / / 15.11.2004

ABBA Mania v Sloveniji

Kot ste verjetno že slišali, v Slovenijo prihaja skupina ABBA Mania, najuspešnejša posnemovalna skupina legendarne skandinavske zasedbe.

Slovenci si bomo ABBA MANIO lahko ogledali dvakrat. Prvič v torek, 16. novembra v mariborski Dvorani Tabor in drugič dan kasneje, 17. novembra, v ljubljanski veliki dvorani Hale Tivoli. Hkrati smo deležni še druge bonitete, kajti koncert ABBA MANIE si bomo lahko ogledali po najnižji ceni v Evropi. Za vstopnico na mariborski ali ljubljanski show bodo obiskovalci odšteli 5400 tolarjev, medtem ko bi za isti spektakel v tujini odšteli tudi do 24 tisočakov.

ABBA MANIA je dogodek, ki ga enostavno morate doživeti. O tem ste se lahko prepričali tudi v nedeljo, 7. novembra, ko so člani uspešnega kvarteta ekskluzivno nastopili v oddaji Spet doma na prvem programu RTV Slovenija.

Prepričajte se, da je iluzija zares popolna in si drznite dvourno potovanje v zlata sedemdeseta. Številne nagrade, ki so jih za izvedbo in nastop prejeli člani ABBA MANIE so jamstvo, da bodo navdušili tudi vas!

Informacije o showu, nakupu kart in skupini pa se nahajajo tukaj.

Miro Majcen - avatar

Miro Majcen

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 04.06.2004 na ŽVPL-u skupaj objavil 35 člankov.

ABBA Mania - thumbnail

ABBA Mania