v rubriki dogodki:
.. / / / 21.01.2003

Bleed on v Hound Dogu

V četrtek 6. februarja se nam bo v ljubljanskem klubu Hound Dog predstavila mlada perspektivna, predvsem pa izjemno glasna zasedba Bleed on. Po njihovih besedah se nam bodo tokrat razgalili v polni luči. Razlog? Promocija njihovega debitatskega albuma Good Morning You Suckers Bitches And Slaves.

V začetku leta 2003 bodo fantje odigrali kar nekaj koncertov, med drugim so se pravkar vrnili iz hrvaškega Varaždina, kjer so poželi odlične kritike in bučen odziv občinstva.

Po uradni promociji v ljubljanskem Hound Dogu bodo za Štajerce igrali 27.2.2003, ko bodo album predstavili na ŠTUK-u v Mariboru. Ker smo omenili Ljubljano, ne smemo pozabiti še koncerta na Metelkovi, ki bo predvidoma 4.3.2003.

V Hound dogu in na Štuku bodo kot gostje z Bleed on nastopili Wrong iz Gornje Radgone. Sicer pa so fantje pripravili že nekaj novih pesmi, ki čakajo, da se jih posname na trak. Drugače pa divje bordajo na mariborskem Pohorju, se pripravljajo na izpite in pridno vadijo nove pesmi ter upajo na čimprejšnji izid njihovega prvega videospota Deep shit (Slovenija kje si?)

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

Bleed on - thumbnail

Bleed on