v rubriki dogodki:
.. / / / 22.11.2003

Brucovanje v Domžalah

In kaj se bo dogajalo? Ker gre za brucovanje, bodo v ospredju seveda bruci, ki bodo morali prestati izredno težaven krst, ostali pa se boste na njihov račun seveda lahko zabavali in se spominjali tistih preteklih časov, ko ste bili tudi sami v njihovi koži.

Poskrbljeno bo tudi za zabavo vseh ostalih prisotnih, cene bodo kot vedno ugodne oziroma študentske, posebnost bo tudi točenje piva iz velikega lesenega soda Pivovarne Union. Za vse tiste, ki boste morda spili preveč in ne bivate več kot 15 kilometrov iz Ljubljane, bo poskrbljeno tudi za brezplačen prevoz domov.

Tudi glasbe, kot se za tako prireditev spodobi, ne bo manjkalo. Za veliko večino glasbe bo skrbel DJ Magic, na odru bodo vidni in slišni Skat, ki se počasi plazijo v vaša ušesa, v vlogi glavnih zvezd pa se bodo predstavili rešitelji rock'n'roll glasbe na Slovenskem - Big Foot Mama.

Če ste člani enega ali drugega študentskega kluba, boste za vstopnice v predprodaji odšteli zgolj 300 SIT, člani eŠtudentskega servisa Kamnik oziroma Domžale 600 SIT, na dan prireditve pa 1000 SIT. Tisti, ki niste člani ene ali druge organizacije, boste v predprodaji za vstopnice odšteli 900 SIT, na dan prireditve pa kar 1500 SIT.

Zato se podvizajte na prodajna mesta (znova oba študentska kluba in eŠtudentska servisa v Domžalah in Kamniku) in si karte zagotovite v predprodaji. Če zamudite, vam bo žal ... na podobno zabavo boste morali čakati celo leto. In še namig: ker gre za enajsto brucovanje, bo tudi tematika povezana s številko enajst?!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Skat - thumbnail

Skat