v rubriki dogodki:
.. / / / 12.11.2002

Club Bellevue: Mark Wilkinson

15. novembra 2002 bo v Clubu Bellevue (bivši hotel Bellevue nad Tivolijem v Ljubljani) house session, kjer bo gostoval britanski disk džokej Mark Wilkinson. Poleg Wilkinsona bosta za zabavo poskrbela še Dave Manali in Angel Anx. Štart dogodka bo ob 23h, ženske pa imajo do 24h prost vstop.

Wilkinson je pričel vrteti leta 1990. Kmalu je začel delati za založbo Flying Records in se popolnoma predal glasbi. Kot producent in remikser dela skupaj z Rockyjem (član X-Press 2). Pod imenom Problem Kids izdajata na Junior Boys Own in Paper Recordings. V zadnjem času je Wilkinson sodeloval tudi s Paulom Jacksonom in Kevinom Brooksom. Kot Kid Stuff izdajajo na založbah Fluential in Defected.

V letu 2002 je Mark Wilkinson ustanovil lastno založbo Kidology Records. Kot DJ redno vrti v klubih Back to Basics (Leeds), Wobble (Birminghan), Pacha ( London ), The End ( London ) in Ministry of Sound ( London ).

Kot Problem Kids in Kidstuff je vrtel tudi po vseh pomebnejših svetovnih klubih.
Mark Wilkinson je znan po kvalitetnih house setih. Tekom let je prejel podporo Sashe, Lee Burridga, CJ Mackintosha, Normana Jaya, Pete Tonga, Seb Fontaina, Rogerja Sancheza, Dannyja Tenaglie in mnogih drugih.

Več o njegovi založbi lahko poiščete na www.kidologyrecords.com.

Mark Wilkinson - thumbnail

Mark Wilkinson