v rubriki dogodki:
.. / / / 16.05.2011 15:00

Dance Republic Open Air bo še večji

Organizator Dance Republic je povečal seznam nastopajočih na Open air Festivalu, ki se bo 24. junija zgodil v centru Ljubljane na Iliriji. V okviru 20. obletnice samostojne Slovenije se nam obeta priredba slovenske himne, ki jo bodo zakrivili slovenska pevka Biba, violinistka Inga Ulokina in DJ Dean Deen. Svoj nastop je potrdila tudi trenutno najbolj vroča pop atrakcija na slovenski sceni – pevka April. Prizorišče bo bogatejše še za VIP in FAN PIT, svoj prihod na veliki plesni spektakel leta pa so potrdile tudi številne slovenske estradnice.

V Ljubljani že šelesti od pričakovanja velikih treh, s katerimi bomo slavili 20. rojstni dan Slovenije: Deadmau5, Fedde Le Grand in Inna, bodo 24. junija v centru prestolnice pokazali, zakaj jih obožuje ves svet. A ne bodo sami! Sestava nastopajočih se je ravnokar povečala! Od pročelij ljubljanske arhitekture bo svoje ritme odbijal tudi izjemni slovenski didžej DEAN DEEN, s katerim bomo doživeli prav posebno glasbeno pustolovščino.

V poklon praznujoči državi, bo DEAN DEEN skupaj s pevko BIBO in violinistko INGO ULOKINO, elektronsko interpretiral našo himno, Prešernovo Zdravljico. Za dodatno ogrevanje pred eksplozijo zvezdniških ritmov, se bo DEAN DEEN spogledoval z vokalnimi čari slovenskega pop bisera APRIL. Njen aktualni hit Ladadidej, si boste od tega večera naprej požvižgavali čisto drugače! Za zaključek DEAN DEEN-ovega nastopa pa organizator pripravlja še prav posebno presenečenje, ki bo razkrilo horizont glasbenega sožitja in ustvarjalnosti.

Najbolj strastni žurerji in največji oboževalci prihajajočih zvezd, lahko Dance Republic Open Air festival doživijo v posebnem PAPAYA FAN PIT prostoru tik pod odrom. Močno zaželena pozicija na vseh koncertih in nastopih, kjer ozvočenje trese tla, bo ločena od preostalega plesišča, za čim bolj udoben, doživetven ples in užitek v bližini nastopajočih ustvarjalcev. Cena vstopnice z dostopom do Papaya Fan Pita je 38 evrov.

In če si pomemben, te počakajo. V VIP prostoru, namreč. Z odlično postrežbo, z visokimi mizami, okoli katerih se lahko zberete s prijatelji, odložite vedno težji kozarec šampanjca in podelite besede z ostalimi izbranimi gosti. Cena vstopnice z dostopom do VIP prostora je 50 evrov.

Po vstopnicah za Dance Republic Open Air festival posegajo tudi slovenski zvezdniki. Na plesišču na Iliriji v Ljubljani, boste tako lahko 24. junija ugledali tudi cvetove slovenske lepote, saj se bodo tam med drugim zabavale tudi manekenka in misica Sabina Remar, pevka in poznavalka vsega lepega Katja Fašink, slovenska kraljica modnih stez Iris Mulej, eksotična lepotica, manekenka in plesalka Nadiya Bychkova ter Nataša Dobelšek, manekenka in nekdanjo tv voditeljica.

Informacije o vstopnicah

REDNA PREDPRODAJA:
Preko sistema EVENTIM. Cena vstopnice je 19 EUR.
V agenciji SUPRA TRAVEL (Slovenska cesta 6, LJ). Cena vstopnice je 19 EUR. (SUPRA PARTY PAKET)

Predprodajna mesta na spletu: http://www.eventim.si/, http://www.napovednik.com/, http://www.vstopnice.net/

Predprodajna mesta po Sloveniji:
- EVENTIM poslovalnice
- PETROL servisi
- BIG BANG trgovine
- KOMPAS poslovalnice
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)

VSTOPNICE NA DAN DOGODKA:
Cena vstopnice na dan dogodka bo 39 EUR.
Cena vstopnice Papaya Fan Pit je 38 EUR.
Cena VIP vstopnice je 50 EUR.

Papaya Fan Pit in VIP vstopnice bodo v prodaji od 18. maja dalje.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Deadmau5 - thumbnail

Deadmau5