v rubriki dogodki:
.. / / / 16.03.2010 09:11

Dance Republic: Revolution na Gospodarcu

4 veliki floori. 8 ur plesa. 300.000 watov zvočne moči. 12 izbranih DJ-jev. 36 ton zvočne opreme. 28 ton vizualne opreme. In niti 1 razloga, zakaj ne bi bili del največje dance revolucije v Sloveniji. Kajti na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bosta 26. aprila strast in potreba po elektronski glasbi potešena s kar štirimi odri. Prestol bodo zasedli Above & Beyond in DJ Axwell.

Above & Beyond

ZA POPOLNOST ZVOKA SO POTREBNI TRIJE

DJ Magazine jih je označil z eno besedo: »Briljantno«. Veliki trije, Jonathan Grant, Tony McGuinness in Paavo Siljamäki, so naredili najboljši remiks za Madonnino skladbo "What It Feels Like for a Girl", leta 2004 so prejeli nagrado za remiks leta (Essential Mix of the Year) in leta 2007 nastopili pred milijonsko množico na plaži Barra v Riu de Janeiru. V letošnjem letu pa jih je lestvica revije DJ Mag uvrstila na četrto mesto, takoj za Tiëstom in Davidom Guetto.

Axwell

ŠVEDSKA MAFIJA, KI IMA V LASTI VSA PODZEMLJA S HOUSE RITMI

Axwell velja za najbolj vroč švedski izvozni artikel. Mojster, ki obvlada združevanje deep, funky in acid housa ter DJ, ki sodeluje z največjimi zvezdami kot so Moby, Deep Dish, Madonna, Nelly Furtado, Cyndi Lauper, Adele in drugimi. “Feel the Vibe” in “Wach the Sunrise” so njegove himne, ki so mu med house publiko zagotovile večno slavo. Lansko poletje je svetovno množico skupaj s svojima “mafijskima kolegoma” (Swedish House Mafia), Stevom Angellom in Sebastianom Ingrossom zasvojil s hitom “Leave the World Behind”. Na trivialna vprašanja tipa: “Kaj bi bil, če ne bi bil glasbenik” preprosto reče, da bi bil kmet. Južni del Švedske, od koder izhaja, namreč slovi po čudoviti pokrajini. Če bi mu radi častili drink, mu naročite Jack&Colo. Je eden redkih Švedov, ki ima temperament. In verjetno eden redkih, ki si je med prvimi kupil album skupine Bros.

ELEKTRONIKA BO VLADALA NA ŠTIRIH ODRIH

Trance bo imel glavno besedo na odru The Land of MYSTERY, kjer bo za vaša ušesa in nepozabne plesne užitke poskrbela galaktično znana zasedba ABOVE & BEYOND – prva, ki bo nastopila v vesolju! Dodaten "push" za mešalko pa bosta omogočila še DJ ELYXIR in DJ CROCY.

Na odru Land of Freedom bo s svojimi himnami plesni tempo diktiral AXWELL, ob njem pa bosta svoje obveznosti izpolnila še ministra za house zadeve DJ ANGEL ANX in nepozabni DJ DEAN DEEN.

Tehno se bo razlegal iz območja Land of Dark. Naša tla bo zatresel DJ MURPHY, ki bo uvozil tehno iz Brazilije, kjer slovi kot DJ št. 1. Ne pozabimo pa še na lokalne talente! Tehno invazijo bodo sprožili še DJ REAKY, DJ LEXIS in DJ GUMJA.

Četrti oder, Land of Dreams bo namenjen vsem, ki obožujejo chill out. Tam bosta za vzdušje poskrbela DJ BLASCH in TEMPTERZZ.

CENA VSTOPNIC V PREDPRODAJI:
20€ (začetna cena vstopnice za omejeno količino)
25€ (cena vstopnice po razprodani prvi kvoti)
50€ (cena VIP vstopnice)

Prodajna mesta:
Supra Travel, Slovenska cesta 6, Ljubljana
LePlac, Rimska cesta 35, Šempeter v Savinjski dolini
Eventim, Petrol, Big Bang in ostala Eventimova prodajna mesta - v primeru nakupa vstopnice preko sistema EVENTIM je potrebno prišteti njihovo provizijo. Tako znaša cena prve kvote preko sistema Eventim 22€ , cena druge kvote pa je 27 €.

Cena NA DAN DOGODKA:
29€ (v primeru razprodaje dogodka v predprodaji vstopnice na dan dogodka ne bo mogoče kupiti)

Možen je nakup 5 ali več vstopnic v paketu. Vsi kupci paketa dobijo 10-odstotni popust. Pakete vstopnic lahko naročite izključno na telefonski številki 041/515 959 ali e-mail naslovu info@dancerepublic.si

Land Of Mystery:
ABOVE & BEYOND
DJ ELYKSIR
DJ CROCY

Land of Freedom:
AXWELL
DJ ANGEL ANX
DJ DEAN DEEN

Land of Dark:
DJ MURPHY
DJ REAKY
DJ LEXIS (Techno set)
DJ GUMJA

Land of Dreams:
DJ BLASCH
TEMPTERZZ

Organizator je Dance Republic, ki je v Sloveniji v preteklem letu že organiziral dogodke z DJ-ji kot so Tiësto, Armin van Buuren in Ferry Corsten.

Za Dance Republic

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Axwell - thumbnail

Axwell

Foto: Miha Rekar / mr.si