v rubriki dogodki:
.. / / / 15.02.2011 07:26

Dirty DC (AC/DC tribute) v Cvetličarni

Nepozabni koncert uspešnic skupine AC/DC s skupino Dirty DC, najboljšo "tribute to" AC/DC zasedbo iz Velike Britanije se bo zgodil v soboto, 19. februarja 2011 ob 21.00 v ljubljanski Cvetličarni.

Sobota, 19. februar 2011 ob 21.00,
Cvetličarna, Ljubljana

Dirty DC

Če želite podoživeti v živo fenomen vrhunske hard rock skupine AC/DC, si v soboto, 19. februarja 2011 ob 21, v ljubljanski Cvetličarni oglejte koncert skupine DIRTY DC, najboljše AC/DC tribute skupine iz Anglije! Način kako DIRTY DC interpretirajo AC/DC, bo brez dvoma tudi vas navdušil vsaj tako, kot že številne AC/DC oboževalce po svetu.

Skupina AC/DC je s svojo unikatno privlačnostjo osvojila več generacij in prepričala nešteto oboževalcev ravno zaradi svoje popolne neodvisnosti od trenutno veljavnih glasbenih trendov. Njena čarobna formula so intenzivni refreni in močni ritmi, na katere se da plesati, hkrati pa AC/DC hiti veljajo za nepozabne hard rock uspešnice, ki poženejo kri po žilah.

Lahko ste prepričani, da boste lahko resnično uživali ob nepozabnih AC/DC mojstrovinah, kot so Highway to Hell, Thunderstruck, Moneytalks, Let's Get It Up, You Shook Me All Night Long in še mnogih drugih. Bobnar skupine AC/DC Chris Slade (od leta 1989 do 1994) je zanje dejal: "Obvladate do pike, odlično, res sem užival na koncertu!"

Dirty DC zažigajo s svojimi koncerti po Evropi že od leta 1998. Medtem so razvili izvrstne dinamične nastope, ki so jih proslavili tako med zvestimi privrženci AC/DC, kot tudi med tistimi, ki prisegajo na odlično zabavo. Nastop skupine Dirty DC je namreč mojstrovina! Vsak detajl je dodelan do potankosti - od bobnov pa vse tja do obuval! In kar je najpomembnejše - glasbeno je njihov nastop brez napak! Tisti, ki so jih že slišali v živo trdijo, da zvenijo kot pravi AC/DC!

Odzivi na koncerte Dirty DC so res polni superlativov. Na njihovem forumu najdemo komentarje kot so "Ste najboljši tribute band kar smo jih videli, pa smo jih videli že mnogo", "Celoten band je odličen, fantje izgledate in zvenite kot pravi AC/DC", pa vse do komentarja samega Chrisa Sladea (bobnar pri AC/DC od leta 1989 do 1994): "Obvladate do pike, odlično, res sem užival na koncertu"!

Posebno strast, ki jo je prebudila skupina AC/DC in ki je zagotovila, da še danes ostajajo ena največjih, če ne celo največja rock skupina vseh časov, lahko začutimo tudi na nastopih skupine DIRTY DC. Torej, če želite doživeti rock spektakel v živo, nikar ne zamudite Cvetličarne v soboto, 19. februarja 2011!

Izjave o skupini Dirty DC

"Obvladate do pike, odlično, res sem užival na koncertu!"
Chris Slade – nekdanji bobnar AC/DC

"Najboljša “tribute to” skupina v Veliki Britaniji. "
Kerrang! Magazine

"Veličasten show, zgledajo in zvenijo kot “prava stvar”.”
Classic Rock Magazine

"Po temu, ko sem vas videl v malem prostoru, sem mislil, da je to to, a ko sem vas videl nastopati tudi pred 2000 in več ljudmi, sem videl, da obvladate katerikoli prizorišče z vso vašo veličino in vas bom rad najel vsakič znova. Bizzare Magazine vas ima rad!”
Jemma Ryan, projektni manager - The Bizarre Ball/Dennis Publishing

"Od trenutka, ko so Dirty DC stopili na oder v Redhillu, je občinstvo vedelo, kaj bo dobilo – maloštevilne skupine lahko v toliko detajlih izvedejo “tribute” nastop, Dirty DC pa naredijo točno to ... Komaj čakamo, da bodo spet nastopili leta 2011!”
Marc Watkins - The Harlequin Theatre, Redhill

"Po sedmih letih najemanja drugih AC/DC tribute skupin smo se odločili za spremembo, a nismo vedeli, kaj bomo dobili. Nato smo naleteli na Dirty DC ... Ti fantje naredijo res vrhunski show in so navdušili naše prizorišče! Niti eden od obiskovalcev ni odšel nezadovoljen s koncerta ... Če še niste videli Dirty DC, potem vam je lahko žal!”
Gary - The Diamond, Sutton v Ashfieldu

Predprodajna mesta:
Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Vstopnice.com - Ekopool Celje, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, (K)kioski, Hipermarketi Mercatorja, poslovalnice Pošte Slovenije, blagajna Hale Tivoli ...

Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com

Cena vstopnic:
predprodaja: 15,00 €
na dan koncerta: 18,00 €

-- Za Cvetličarno in Agencijo Antonov

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Dirty DC (AC/DC tribute) v Cvetličarni 18. 2. 2011 / foto: skupina - thumbnail

Dirty DC (AC/DC tribute) v Cvetličarni 18. 2. 2011 / foto: skupina