v rubriki dogodki:
.. / / / 21.04.2011 21:15

Exit išče 1000 prostovoljcev

Festival Exit tudi letos odpira vrata za vsaj 1000 prostovoljcev iz vsega sveta, ki bodo dobili priložnost soustvarjati najboljši festival Jugovzhodne Evrope. Odlične reference za svoje življenjepise bodo kandidati pridobivali na oddelkih za marketing, protokol, v press centru, v programski produkciji, na oddelkih postavljanja odrov, šankov, vhodov, akreditacij, varnosti, v Exit villageu…

Natečaj traja od 1. do 15. maja, za prijavo pa odklikajte aplikacijo na povezavi exitfest.org. Prostovoljci bodo imeli po opravljenih dnevnih zadolžitvah zagotovljen brezplačen obisk festivala, kampiranje v Exit villageu, brezplačne obroke med delovnim časom in tokene za pijačo.

Po zaključku festivala bodo prostovoljci prejeli tudi uradni certifikat o prostovoljnem delu na festivalu Exit, kar bo za mnoge mlade odlična delovna referenca. Prostovoljno delo na festivalu Exit bo potekalo od 4. do 12. julija 2011 v Novem Sadu v Srbiji, in sicer največ šest ur v okviru ene delovne smene.

Lanski program prostovoljnega dela na festivalu Exit je bil zelo uspešen in odmeven, na natečaj pa se je prijavilo prek 2 200 ljudi iz vseh koncev sveta – od Jugovzhodne Evrope do Kanade, Rusije in celo Avstralije!

Letošnja novost so cenovno ugodne enodnevne vstopnice za festival Exit, nakup pa bo mogoč tudi na uradnem prodajnem mestu Exita za Slovenijo - cene vstopnic po posameznih dnevih preverite na: http://www.supratravel.si/. Za razliko od običajnih, štiridnevnih festivalskih vstopnic, enodnevne ne bodo personalizirane in vezane na osebne podatke. Enodnevna vstopnica ali dve (npr. za vikend paket) sta lahko tudi odlična ideja za presenečenje ali obdarovanje vaših prijateljev ali partnerjev.

V zadnjem desetletju je angleški dvojec Groove Armada pridobil status ene najbolj iskanih in priljubljenih zasedb v elektronski glasbi. Duet se je poimenoval po razvpiti londonski diskoteki iz 70.let, lani pa je izšel že njun šesti studijski album z naslovom “Black Light”. Poleg sijajnih recenzij je album Andyu Catu in Tomu Findlayu prinesel tudi nastope na številnih svetovnih festivalskih odrih od Avstralije, Moskve pa do Los Angelesa, nominirana pa sta bila tudi za nagrado grammy.

Groove Armada sta v dosedanji karieri že podirala rekorde pred 250.000 glavo množico (na zabavi Fatboy Slima na brightonski plaži), sta ena najbolj zaželjenih rezidentov na Ibizi, svoje mikse pa sta vrtela že na vseh koncih sveta.

Na Exit prihajata z novim Red Light konceptom, napovedujeta pa udarno kombinacijo štirih playerjev, sintov in številnih efektov. “Če nastopate pred 80 ali pa pred 80.000 ljudmi, ko vse pripravite do skakanja in norenja, je občutek res neverjeten,” je povedal Findlay. Ko bosta Groove Armada nastopila na Dance Areni festivala Exit, lahko pričakujemo povsem enake reakcije občinstva.

V petek bo na festivalu Exit nastopila tudi mlada dama iz naslovnice prestižnega britanskega Mixmaga (majska edicija) - Maya Jane Coles, ki velja za eno najbolj talentiranih mladih DJ artistov na svetovni ravni.

Na Exitu 2011, ki bo potekal od 7. do 10. julija, bodo nastopili Arcade Fire, Portishead, Jamiroquai, Pulp, Grinderman, Underworld, Magnetic Man, M.I.A., Deadmau5, Beirut, Hadouken!, Bad Religion, House Of Pain, Digitalism, Fedde Le Grand, James Zabiela, Gramophonedzie, Petrol, Partibrejkers in mnogi drugi.

Več informacij na: http://www.exitmusic.tv/

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Groove Armada - thumbnail

Groove Armada