v rubriki dogodki:
.. / / / 20.09.2010 11:00

Famous z Mark Knightom v Mariboru

Pod taktirko enega vodilnih organizatorjev elektronskih dogodkov pri nas Tastefulevents se razvija nov koncept preživljanja sobotnih večerov, ki ni rezerviarn le za slavne, pa čeprav se skriva pod imenom Famous. Prvi se bo zgodil 9. oktobra 2010 v Festivalni dvorani Lent v Mariboru.

DATUM: 9.10.2010
LOKACIJA: Festivalna dvorana Lent, Maribor
WEB: www.famous.si
CENA VSTOPNICE: 18 EUR (predprodaja)

Nov koncept vrhunske house glasbe in pregrešno lepih deklet prihaja v Slovenijo

“Prečesali smo najboljše klube na svetu, raziskali smo njihove skrivnosti in zdaj je čas, da vam jih razkrijemo. Združili smo intimno vzdušje prav posebnega ambienta, kjer obiskovalci niste le točke v množici, ampak lahko začutite glasbo in si vzamete svoj lastni prostor za nove plesne korake. Naelektrenemu ozračju smo dodali še tisto nekaj več - odlično house glasbo.” - Tastefulevents

Otvoritev pregrešno zapeljivih klubskih uric se pripravlja 9. oktobra v Mariboru, kjer bomo kot bombon odkrivali vse skrivnosti tega večera. Zagotovo pa lahko potrdimo kdo bo prvo “Famous” ime, ki bo ogrelo številne obiskovalce. Otvoritev bo namreč okronal eden največjih DJ-ev, ko govorimo o house glasbi na angleškem otoku in zagotovo človek, ki je postal kultni del same dance kulture – Mark Knight.

Od Ibize do Miamija in nazaj v London – ime Mark Knight povsod poskrbi za visoko mero spoštovanja in izjemna doživetja tiste prave ‘house’ glasbe. Kako daleč segajo njegovi zvezdniški uspehi priča njegova nominacija za Grammy za album megazvezdnikov Black Eyed Peas: The-End. V vrsti svojih uspehov se lahko Mark Knight pohvali tudi s sodelovanjem s skupino Faithless ter številnimi uspešnicami med katere zagotovo sodijo 'Music Matters’ ‘Flauta Magica’, ‘Good Times’ in 'Columbian Soul’.

Prepričajte se, da Famous ni le koncept temveč občutek, ki ga boste potrebovali bolj kot adrenalin!

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Famous - thumbnail

Famous