v rubriki dogodki:
.. / / / 26.05.2011 12:20

Festival Nostalgija 4. 6. na Prešernovem trgu

V soboto, 4. junija 2011, se bo Ljubljana vrnila v stare dobre čase. Festival Nostalgija - srečanje najlepših starodobnih avtomobilov predvojnih modelov, je tradicionalna kulturno turistična prireditev, katera bo letos že sedmo leto zapored, v središču mesta Ljubljane na Prešernovem trgu in njegovi okolici, v soboto 4. 6. 2011 s pričetkom ob 10. uri dopoldan.

Gre za edinstveno tovrstno prireditev v Sloveniji, ki v Evropi velja za eno najboljših, vsakič pa pritegne več 10.000 obiskovalcev. Na ogled bo približno 30 najlepših starodobnih avtomobilov predvojnih modelov, večinoma izdelanih v letih 1920 in 1930.

Prav tako bodo poleg starodobnih avtomobilov za popestritev sodelovali tudi kolesarji, s predvojnimi kolesi, lajnarji, avstroogrski vojaški pešpolk, na festivalu pa bo tudi sejem starin in mnogo drugega.

Poseben čar in zanimivost te prireditve je, da so vsi udeleženci oblečeni v stilu svoji starodobnih vozil, kar daje prireditvi še poseben čar in predstavlja za obiskovalce nevsakdanjo atrakcijo.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Festival Nostalgija - srečanje najlepših starodobnih avtomobilov predvojnih modelov v soboto, 4. junija - thumbnail

Festival Nostalgija - srečanje najlepših starodobnih avtomobilov predvojnih modelov v soboto, 4. junija