v rubriki dogodki:
.. / / / 10.04.2012 09:38

Godibodi: Sveža glasba in novi obrazi

Bliža se Festival sodobne avtorske in etno glasbe Godibodi, ki nam bo ponudil pestro glasbo v živo že peto leto zapored.

Jubilejni festival bo tokrat potekal od torka 17. aprila do srede 21. aprila. Dvanajst glasbenih skupin bomo lahko spremljali v živo na več prizoriščih po Sloveniji. V Ljubljani bomo pestrega in raznolikega programa lahko deležni v novi dvorani Oder pod zvezdami Lutkovnega gledališča Ljubljana in v Hostlu Celica.

Koncertno dogajanje se s tradicionalnega spomladanskega Godibodija v Ljubljani širi v kranjsko Hišo Layer, v mariborski Jazz klub Satchmo in kulturni center Pekarna - MC, poznan tudi kot Klub 2012.

Nove repertoarje bodo z nami delili Katice, Klarisa Jovanovič & Della segodba, Jazoo, Pinela, Neomi, Katja Koren, Nula Kelvina, Eva Hren & Sladcore, Chris Eckman, Jana Sen, Duo Aritmija in VolkFolk. Od avtorske do ljudske glasbe, bo ob večerih zavil pomladno svež glasbeni veter.

Glasbena zadruga Celinka bo v sodelovanju festivalom Godibodi in nastopajočimi glasbeniki izdala kar sedem novih zgoščenk. Vzdušje lanskoletnega festivala lahko vidite v spodnjem videu, za več informacij pa si lahko ogledate tudi program težko pričakovanega festivala, na njihovi spletni strani. Vabljeni!

Nastja Hrobat - avatar

Nastja Hrobat

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 12.03.2012 na ŽVPL-u skupaj objavil 14 člankov.

Godibodi festival - od 17. 04 - 21. 04 v Ljubljani, Kranju in Mariboru - thumbnail

Godibodi festival - od 17. 04 - 21. 04 v Ljubljani, Kranju in Mariboru