v rubriki dogodki:
.. / / / 01.11.2004

Got Punk? Tour na Vrhniki

Tri mlajše slovenske melodične punk rock skupine Multiball, Backstage in Low Value bodo v soboto, 13.11., nastopile v klubu Zakon na Vrhniki. Med križarjenjem po Sloveniji in tujini pod imenom Got Punk? Tour pa jih lahko ulovite tudi na kakšnem od drugih koncertnih prizorišč.

Multiball je mlada glasbena skupina, ki je v Sloveniji prisotna od leta 2001. Člani skupine prihajajo iz Celja in njegove širše okolice, njihovo glasbo pa bi lahko razumeli kot punk rock v širšem pomenu besede. Letošnje leto bo leto skupine Multiball, saj so fantje dokončno zaključili delo okoli svojega prvenca, ki je že izšel. Po izdaji plošče so se fantje odpravili na dve krajši turneji po Evropi. Tudi v Sloveniji ne bodo manjkali, saj jih boste lahko videli in slišali v jesenskih in zimskih mesecih, ko bodo predstavljali svojo ploščo na samostojnih koncertih, na koncertih, ki jih bodo igrali z drugimi skupinami in na nekaterih festivalih. Kljub vsem spremembam, tako dobrim kot tudi slabim, skozi njihovo kratko zgodovino, člani skupine Multiball ostajajo enaki in so danes pripravljeni igrati kjerkoli in najti čas za kogarkoli.

Low Value je mlad punk rock bend iz Maribora, ki ga v svojem žanru opredeljujejo kot progresivnega. Za sabo imajo že kopico nastopov, tako da si upajo na oder stopiti samozavestno in odružiti svoj set na maksimumu.

Backstage so novodobni punk-rock bend. Prihajajo iz Ljubljane in igrajo lahkoten, melodičen punk rock s pozitivno naravnanimi besedili. Člani benda so prijatelji že dolgo časa, splet naključij pa je pripeljal do tega, da so se oktobra 2001 zbrali na skupni vaji na Metelkovi. V novembru 2002 so se prvič odpravili v studio, kjer so posneli pesem Confused, kmalu zatem pa nadaljevali svojo pot s prvo ploščo ki je izšla pri založbi Nika.

vstopnina: 500 sit

Za ostale koncertne datume preverite spletne strani skupin.

 - thumbnail