v rubriki dogodki:
.. / / / 18.11.2011 09:48

Guns 2 Roses prihajajo v Cvetličarno

V soboto, 10. 12. 2011 ob 21.00 boste lahko v prednovoletnem času v ljubljanski Cvetličarni uživali ob hitih legendarne rock skupine Guns N'Roses. Prihaja namreč edini pravi G N'R tribute band Guns 2 Roses, ki sta ga za originalne in najboljše imitatorje priznala celo sama Axl Rose in Slash!

G2R bodo igrali vse hite s plošč Appetite For Destruction, G N'R Lies, Use Your Illusion 1 in 2, Spaghetti Incident?, Chinese Democracy, ter celo pesmi, ki so jih G N'R izvajali samo v živo.

Med njimi bodo zagotovo tudi nepozabne: Paradise City, Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine, Live and Let Die, Don't Cry, You Could Be Mine in mnoge druge. Fantje so znani po temu, da lahko igrajo tudi več kot 3 ure, saj je repertoar Guns N’Roses tako bogat, da v tem času komajda lahko odigrajo dober del njihove glasbe.

Guns 2 Roses igrajo skupaj že od leta 2002 in so zagotovo najboljša G N'R tribute zasedba na svetu. G2R prihajajo iz Londona, njihovi nastopi so se začeli prav po istih stopinjah, kot so jih ubrali Guns N' Roses v osemdesetih letih. Igrajo namreč tudi v tistih klubih, ki so iz Guns N' Roses naredili enega največjih rock'n'roll skupin vseh časov.

Leta 2006 se je zasedbi G2R za nekaj časa pridružil Steven Adler, originalni Guns N' Roses bobnar. Leto kasneje so jih predstavljale televizije BBC news, BBC2 in Sky, nato še na BBC Question of sport. Trikrat zaporedoma so bili glavna senzacija Gloston Budget festivala, nastopili pa so tudi kot glavna skupina na Matthewstreet Festivalu pred 35.000 poslušalci.

Guns 2 Roses se lahko pohvalijo z dejstvom, da so edini tribute band vseh časov, ki je razprodal Liverpoolski Cavern club dve noči zapovrstjo. Mnogi imitatorji Guns N' Roses so se izkazali za amaterske, pri G2R pa je vidna predvsem tista karizma in moč, ki smo jo lahko opazili v originalni zasedbi Guns N' Roses. Zato so le G2R tisti pravi tribute band, ki nastopa v Ameriki in Angliji praktično celo leto, saj njihovi oboževalci hočejo še in še.

Pridružite se nam torej 10. decembra v Cvetličarni in se sami prepričajte, da G2R ni ponaredek, ki bi stremel le k zvočnemu kopiranju, saj se vsega lotijo zelo resno in profesionalno, njihov nastop na odru, mimika in kostumi pa so zato dodelani prav do zadnjega detajla. Kar obeta konkretno zabavo!

www.myspace.com/guns2rosesuk

Predprodajna mesta:

Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Vstopnice.com - Ekopool Celje, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, blagajna Hale Tivoli ...
Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Cena vstopnic:
Predprodaja: 16,00 EUR
Na dan koncerta: 19,00 EUR

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Guns 2 Roses prihajajo v Cvetličarno 10. 12. 2011 - thumbnail

Guns 2 Roses prihajajo v Cvetličarno 10. 12. 2011

Foto: Miro Majcen