v rubriki dogodki:
.. / / / 07.03.2003

Gušti 8. marca v Kopru [b]ODPOVEDAN[/b]

V koprskem Gledališču bi jutri moral nastopiti Gušti s spremljevalno skupino, pa je koncert zaradi bolezni pevke Polone Kasal odpovedan. Vsem, ki ste se odločili odpraviti na sobotni koncert Gušti obljublja, da se kmalu vidimo v Kopru. Žal epidemija gripe terja svoj davek tudi med glasbeniki, Gušti pa vsem, ki ste se odločili odpraviti na sobotni koncert obljublja, da boste tudi v Kopru lahko kmalu uživali ob sladkostih s plošče Dolce Vita - seveda v živo.

Miha Guštin - Gušti se je že kot večinski avtor glasbe in besedil za skupino Big Foot Mama izkazal kot eden naših najbolj plodnih piscev rock'n'rolla, med premorom s svojo matično zasedbo pa mu kreativna žilica ni dala miru in lotil se je samostojnega projekta, ki ga je naslovil Dolce Vita. Na sodelovanje k albumu je povabil pevce in glasbenike, za katere je bil mnenja, da si zaslužijo predstavitev širšemu krogu poslušalcev, nekaj pa je tudi tistih, do katerih Gušti goji globoko spoštovanje.

Tako lahko na plošči najdemo imena kot so: Bajaga, Tomi M. (Siddharta), Anđa Marić (Flare), Buda (Elvis Jackson), Aleš Hadalin, Alya, Janja Tekavec (Skor), Borut Marolt (Prisluhnimo Tišini), Orkester Mandolina in še mnogi drugi, seveda pa ne gre pozabiti na Polono Kasal, ki je odpela prvi single iz Dolce Vite, z naslovom Mine Leto, za katerega je bil na slovenskem primorju posnet tudi spot.

Upamo, da bomo Guštija in Polono lahko kmalu videli na odrih in da gripa ne bo trajala celo leto.

Polona in Gusti - thumbnail

Polona in Gusti