v rubriki dogodki:
.. / / / 21.11.2002

Hip-hop summit '02

Summita so se lotili kolektivi revije Frka, Street Explosion, agencija Bebe in oddaja Pump It Up. Dogodek bo potekal v klubu TriGlav v četrtek, 28.11.2002 ob 18h. Po Summitu bo hud hip-hop party s freestyleom, nastopom skupine Plan B in Koste ter glasbo, za katero bosta poskrbela DJane Ninja in Fu.

KAJ JE HIP HOP SUMMIT?

Četrtkov večer bo prvič za eno mizo in pod eno streho združil večino raperjev in praktikantov slovenske hip-hop kulture. Na dogodek so povabljeni vsi izvajalci z namenom argumentirati, debatirati in se pogovarjati o preteklosti, sedanjosti in prihodnosti hip-hopa v slovenski deželi.

Pogovor bo vodila in povezovala Miss Briga z oddaje Pump It Up. Teme bodo aktualne, pereče, splošne in zanimive. Prepričani smo, da bodo gostje, ki so vsi mojstri hitre besede ter jasne in kritične misli, poskrbeli za dobro atmosfero, zanimive dialoge in konkretne predloge.

MEDIJI

Celotno debato in dogajanje bodo spremljali mediji. Obvestila o Hip-Hop Summitu so prejeli tiskani mediji (časopisi Delo, Večer, Dnevnik, Slovenske Novice, revije Mladina, Antena, Stop ...) , radijski in televizijski mediji (Studio City, Na liniji, Extra Magazin, Pop In, Videospotnice, ...) in internetni mediji (Rock on net, Megaklik, ... mogoče tudi ŽVPL). Vabljene bodo tudi glasbene založbe (Nika, Multimedia, Dallas, Menart ...), organizacije (Monkibo, Radyoyo ...), glasbeniki in posamezniki s hip-hop scene.

CILJI
Populariziranje hip-hop kulture v širšem slovenskem prostoru in razvijanje slovenske kritične besede med mladimi.

Žiga Gombač