v rubriki dogodki:
.. / / / 10.05.2001

Izštekani Anonimus

In to taki, kakršnih še niste slišali! Ob srečanju predstavnika benda s predstavnikom oddaje je namreč beseda dala besedo, izziv je sprožil izziv in kmalu te igre ni bilo več moč ustaviti. Bilo je jasno: Anonimus bodo posebej za oddajo Izštekani naredili enega svojih največjih prevalov doslej!

Kvartet, ki je nedavno v samozaložbi opražil že drugi album Smile (prvenec Idiot je izšel jeseni 1997), bo nastopil akustično, izštekano, odštekano, nenavadno. Blago rečeno. In kako izštekati žagajoči, na trenutke komplicirani, fankoidni, na hardkoru temelječi "jedrski rock", kot mu sami pravijo? K sodelovanju so povabili kitarista Žarka Živkoviča, ki bo del repertoarja prearanžiral in dodal svoj instrument.

Za več kot eno akustično kitaro bodo poprijeli tudi sami. Kakšna bodo ob tem tolkala, koliko jih bo in kdo bodo drugi glasbeni gostje, pa so še skrivnosti, dobro skrite v njihovem "fitnes centru Anonimus", kakor pravijo svojemu prostoru za vaje. Odkrili jih bodo šele v oddaji IZŠTEKANI na Radiu Slovenija v petek 11. maja ob 22.25 na 2. programu. Seveda v živo.

Aja, morda sploh ne veste, kdo so tile Anonimus? To so tisti, ki po Videospotnicah preganjajo nore krave z videom KravaL. Preverite jih tudi na njihovispletni strani. Na slišanje!

Za Izštekane

Jure Longyka

Anonimus - thumbnail

Anonimus