v rubriki dogodki:
.. / / / 13.04.2011 12:45

Inna 24. junij 2011 v Ljubljani

Plesna. Edinstvena. Briljantna! Romunska lepotica Inna je na noge dvignila Evropo, zdaj se bo osebno posvetila še slovenskim oboževalcem. Na njene udarne melodije se bo divje zavrtela tudi skupina plesnih virtuozov Maestro.

Vroča!

Leta 2008 je skladba HOT brsteči izvajalki Inni omogočila, da se je praktično čez noč iz lokalne glasbenice prelevila v mednarodno zvezdo. Njena podpisna melodija, ki nas v pričakovanju Inninega senzacionalnega nastopa še danes vztrajno draži v teh vedno toplejših dneh.

Inna: Hot (2008)

Zaljubljena!

V glasbo. Strast, ki se eksplozivno izraža v udarnem hitu LOVE in njenih senzacionalnih nastopih. Našemu plesa željnemu občinstvu Inna ni neznanka, saj je že dvakrat razpodala svoje nastope tudi v Sloveniji! Ko se je na začetku letošnjega leta podala na svojo turnejo, ki jo bo ponovno pripeljala tudi v Slovenijo, so ji vso srečo zaželeli celo Black Eyed Peas!

Inna: Love (2009)

Neverjetna!

Nominirana za glasbeno nagrado NRJ ob boku Taio Cruza, Ke$he in Justina Bieberja. Dobitnica več kot 20. glasbenih nagrad. Izjemna. AMAZING!
Inna: Amazing (2009)

Sončna!

Nad Slovenijo bo vzšlo romunsko sonce. Tako pravi tudi njen aktualni hit SUN IS UP, blestečna napoved njenega novega studijskega albuma, ki bo izšel v sredini letošnjega poletja. Inna vabi, da z njo dvignemo roke. Proti soncu.

Inna: Sun Is Up (2010)

Prihaja z vrhov MTV Dance lestvic. Kmalu. Blizu vas. In ne bo sama ...

Vstopnice:
CENA: 19 EUR
PRODAJNA MESTA: SUPRA TRAVEL, SLOVENSKA 6, 1000 LJUBLJANA
Več informacij: info@supratravel.si / http://www.supratravel.si/

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Inna - thumbnail

Inna