v rubriki dogodki:
.. / / / 06.03.2001

Izštekani: Planet Groove

Izštekani je to mogoče! Tokratna destinacija te razvpite organizatorke glasbenih izletov v neznano je Planet Groove. Pogoj za udeležbo je sprejetje novega funky nauka z imenom Zakon groovitacije (Nika Records, 2000), ki daje življenju na Zemlji (Livin' On Planet Earth, Dallas Records, 1997) novo dimenzijo.

Plovilo bo zaradi dolgega potovanja resda dodatno obteženo z gostujočimi glasbeniki in drugimi posebnostmi. A zajeten del glasbenega tovora bo primerno olajšan, omehčan, pointimljen, izštekan. Stari balast bo prepihan in aranžiran na novo. Posebne užitke pa zagotavlja tudi dejstvo, da sonda, ki ni pognala motorjev že od lanskega decembra, na izstrelitev komaj čaka!

Napovedano strmoglavljenje orbitalne postaje Mir ji prav nič ne zbija morale; navsezadnje gre za eno najboljših funk in acid jazz atrakcij pri nas ta hip. Edini polet bo v petek 16. marca ob 22.25 z drugega vzletišča Radia Slovenija. Pilotiral bo kot vedno Vaš Omiljeni DJ Jure Longyka. Kako potekajo priprave, si oglejte v vzporednem svetu na www.planet-groove.net.

Čaka vas Planet Groove!

Za ŽVPL

Jure Longyka

Planet Groove - thumbnail

Planet Groove