v rubriki dogodki:
.. / / / 18.06.2009 01:39

Pank petek v Menzi pri koritu

V petek, 19. julija bomo v Menzi pri koritu proslavili skorajšnji začetek poletja z punk rock’n‘roll žurko. Za zabavo bodo poskrbeli berlinski punkerji Radio Dead Ones, ki predstavljajo odlično mešanico zvoka, ki spominja na legendarni nemški bend Oxymoron z vplivi ameriškega punka (Street Dogs, Rancid, Off With Their Heads…).

Družbo jim bodo delali naši dobri znanci iz Stare Gorice O.S.D.S., ki so Menzo že obiskali pred nekaj leti, lansko leto pa jih je bilo možno slišati tudi na festivalu Pogo Never Ends. O.S.D.S. je bend, ki se ga priporoča vsakemu ljubitelju tršega in hitrejšega rock’n‘rolla predvsem ljubiteljem Motörheadov. Poleg omenjenih se nam bodo na odru predstavili tudi kranjsko-ljubljanski Drek U Pest, ki s svojo unikatno različico punka in pozivi h pitju vekomaj poskrbijo za dobro vzdušje.

Po koncertu bo sledil dj v melodijah starega in malce novejšega punka,ska-ja, Oi!-a in hard cora. Definitivno dogodek, ki se ga ne sme zamuditi. Koncert se začne ob 22. uri tako, da bodite točni.

Vstopnina: 4€

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat