v rubriki dogodki:
.. / / / 20.06.2003

Jutri finale Grajskega vitraža

V soboto 21. junija 2003 se bo končala serija prireditev Grajski vitraž, ki smo jih letos lahko že četrto leto poslušali v atriju Loškega gradu (to je v Škofji Loki, za vse ki ste bili v dvomih). Koncert se bo pričel o b 20.30.

Na domačem vrtu je naslov zadnjega projekta Bradka Bibiča, naslov, ki so se ga v prenesenem pomeni tokrat držali tudi organizatorji četrte sezone Grajskega vitraža in za zaključni koncert tokrat pobrskali med domačimi vrtnimi sadeži. Če so do sedaj iskali godbenike izven naših meja, so se tokrat zavezali domačim projektom, ki so uspešno koketirali z vašimi ušesi v zadnjem letu.

Po uspešni sezoni, ko so v galeriji gostili Tamaro Obrovac in njen vseistrski ansambel, zvezdice BBC-ja Terra Folk in legendarnega šansonjera Arsena Dedića, so po skrbnem pregledu "izločili" tris preverjenih veteranov in novodobnih folkijev, ki izvajajo kvalitetne godbe, najsibodi v domeni etna, folka, jazza, šansona ali kombinacije njih.

V soboto 21. 6. vam bodo v tem vrstnem redu znotraj zidov Škofjeloškega gradu godli in vas zabavali: Jani Kovačič & kvartet Bazilio v projektu Bulvar bankrot, z domačega vrta zasejani Bradko Bibič & The Madleys ter sodobni pripovedovalci starih (z)godb Katalena.

Tokrat, na žalost vseh objektivnih finančnih parametrov, druženje in muzikalni užitki ne bodo vstopnine prosto, ampak bo potrebno za vstopnico v predprodaji odšteti ekvivalentne stroške karte za kino, torej 900 sit (študentje 700 sit), medtem, ko bo na dan koncerta veljala enotna cena 1300 sit.

Pohitite, da vas na prehitijo drugi.

Katalena - Vesna - thumbnail

Katalena - Vesna