v rubriki dogodki:
.. / / / 11.03.2003

K4 & Drumwise: Moving FUsion (UK)

15. marca Vas bo udaril dvojec naravnost iz Londona. V goste v ljubljanski klub k4 nam namreč prihajata Jeff Langton in Dan Sparham, zelo znana pod umetniškim imenom MOVING FUSION. Kljub dokaj rosnemu stažu, sta en izmed vodilnih producentsko/djskih tandemov, ki se je proslavil predvsem na založbi AndyC-ja, RAM, z nepozabnimi izdajami Atlantis EP in The Begining EP.

Dvigajoči zvoki obeh EPjev, ki so odmevali iz VSEH dnb klubov, so gotovo posledica prave obsesije do ustvarjanja glasbe, gojene iz strani Jeffa in Dana. Fanta se zato nikoli ne ustavita. Postregla sta nam z remiksi komada 4 Days od Bad Company, himne Detroit Blues od Realityja na založbi Renegade Hardware, sodelovala sta tudi z Pascalom (True Playaz),
Andy C-jem, bila remiksirana iz strani Bad Company, z udrihajočim pokanjem Atlantisa. Skratka počela sta vse mogoče in ob koncu lanskega leta, tudi izdala prvi album, The Start Of Something, ki je krona njunega ustvarjanja s tipičnim MOVING FUSION zvokom in je bil povsod odlično sprejet. Pričakujemo torej samo in nič manj kot zlitje, v gibanju in zvoku! MOVING FUSION!

 - thumbnail