v rubriki dogodki:
.. / / / 29.01.2003

Klub Bellevue: The Real Beat

Organizatorji uspešnih sobotnih večerov v klubu Bellevue so Technotecque group, ki pogosto poskrbijo za nastop uveljavljeni domačih in tujih ustvarjalcev. Tokrat nam v vročici 1. februarja, v sodelovanju z GG Entertainment, ponujajo kvaliteten techno večer, ki ga bo prvič v Ljubljani zaznamoval japonski umetnik Toby Izui, ki je sicer enkrat že obiskal Slovenijo.

Njegovo ime nosi sloves, ki ga označuje kot enega najvplivnejših ambasadorjev elektronske glasbe na Japonskem. Svojo nadarjenost za ritem je začel izoblikovati in uveljavljati že leta 1993 in od takrat naprej je udeležen povabil na vse pomembnejše dogodke, tako na Japonskem, kot tudi predvsem v Evropi. Toby Izui si je pridobil izkušnje z nastopi v Frankfurtu (Omen), Berlinu (Tresor), Avstriji, Češki, Finski, Rusiji in celo Poljski, ni pa ostal omejen samo na ustvarjanje izza gramofonov, ampak je kmalu pridobil pozornost celo kot producent.

Sodelovanje pri produkciji s Thomas Schumacherjem je takoj prineslo velik hit, predvsem na nemški techno sceni, imenovan Train to Tokyo. Toby Izui je bil prav tako dejaven v studiih, kjer je sodeloval z zvezdami, kot Mijk van Dijk in z Gabriel Le Mar, s projekti Brothers In Raw in Supercruizer, s čimer mu je uspelo ustvariti techno prvence.

Poleg Toby Izuia (Tobynation, Jap) bodo nastopili tudi trije rezidenti različnih klubov Slovenije in Hrvaške: DJ Beno B. (Technotecque, Si), DJ Sleepy (Fun Academy, Cro) in DJ Andrej (Rabac Summer Festival, Cro), ki bodo v skupni kombinacije nedvomno poskrbeli, da bo sobotni večer, ki bo posvečen techno ritmom, v popolnosti zadovoljil vse predstavnike te zvrsti.

TOBY IZUI ( jap )
SLEEPY ( fun academy )
DJ BENO B ( tech. Ljubljana )
ANDREJ ( rabac - cro )

1.02.03

Vstop ob 23h
VSTOPNINA : 2300sit / 1800sit s flayerjem / ženske do 24h prost vstop

Technotecque group

Toby Izui - thumbnail

Toby Izui