v rubriki dogodki:
.. / / / 02.05.2005

Kolpa fest bo

Po lanskoletni belokranjski festivalski suši se med poletne festivale v Sloveniji vrača eden najbolje obiskanih in najprijetnejših med njimi - Kolpa fest bo med 5. in 7. avgustom se

"festivalom glasbe, športa, umetnosti in kulturne dediščine" v Griblje v Beli krajini za tri dni in noči ponovno vrača prvovrstna zabava.

Novost letošnjega festivala je organizacijska ekipa obogatena s svežimi močmi in poletnimi idejami, ohranja pa zapuščino predhodnih festivalov - atraktivni glasbeni nastopi, bogat in raznovrsten dnevni program, spodbujanje kreativnosti in zdravega športnega duha, obujanje kulturne dediščine, ter predvsem prečudovit ambient v zavetju reke Kolpe.

Dnevno dogajanje bo namenjeno aktivnemu sodelovanju obiskovalcev, ki se bodo v prijateljskem športnem duhu lahko pomerili v športnih igrah (nogomet, odbojka na mivki, vaterpolo, itd.), svojo domišlijo in kreativnost bodo lahko izrazili v kreativnih delavnicah, iz cyber kotička, kjer bo na razpolago zastonj dostop do interneta, pa bodo lahko znancem v svetu sporočili, kaj zamujajo.

Tekom dneva bo dogajanje intenzivno tudi na "art odru", kjer se bo zvrstil bogat etno program, gledališke predstave ter raznovrstne glasbene skupine. Prijetno in ustvarjalno vzdušje festivala pa bo zanesljivo poskrbelo tudi za kakšno spontano presenečenje na samem mestu dogajanja.

Večerno dogajanje bo usmerjeno na glavni oder, kjer se bodo zvrstila največja in najpopularnejša glasbena imena iz Slovenije, Hrvaške ter Srbije in Črne gore, ki pa zaenkrat ostajajo skrivnost. Vsekakor pa bodo ljubitelji dobre glasbe, poskočnih ritmov in razigranega veseljačenja prišli na svoj račun.

Med 5. in 7. avgustom vas pričakujemo v čim večjem številu v mamljivem objemu reke Kolpe v Gribljah v Beli krajini na "festivalu glasbe, športa, umetnosti in kulturne dediščine" - KOLPA FEST BO. Sveže informacije o festivalu lahko najdete na naši spletni strani: www.kolpafestbo.com

K O L P A B O F E J S T !

 - thumbnail