v rubriki dogodki:
.. / / / 23.05.2000

Kulturni obalni festival

Projekt KOF (Kulturni Obalni Festival) je največja kulturno glasbena prireditev te vrste na obali. KOF se bo odvijal zadnji teden v maju in sicer 26.,27. in 28.05.2000 v Izoli, San Simonu. Celotni festival bo prikazoval umetnost širokega spektra.

Program zajema delavnice Kult Art KoF (glina, fotografija, ...), Street Art KoF (pantonima, žonglerji, bruhalci ognja, ...), gledališke skupine, nastope glazbenih skupin, Šport KoF (turnir odbojke, skejtanje, rolanje, ultra ball, vodni športi,...) in "Svaštarnice" KoF (nakit izdelan za prireditev, Piercing, Tatoo, Painting, Tapčke, ...). KOF se bo neuradno začel s Kult-Art KoF-om v Č etrtek 25.5. , ki bo potekalvse do konca prireditve v nedeljo zjutraj. Ta del festivala je namenjen umetniškim delavnicam (les, ples, glina, tolkala, siporex, fotografske in likovne delavnice), katerih namen je zabeležiti duh kof - a in ponuditi možnost aktivnega sodelovanja v le-teh, pod vodstvom strokovnjakov. Po prireditvi bomo izdelke iz delavnic in ostale kreacije vezane na prireditev zaporedno razstavili v vseh treh obalnih občinah.

Uradni pričetek prireditve bo v petek 26.05 ko nam bodo igrale glasbene skupine iz Hrvaške: Let 3, Soulfingers, Yugoslavije: Vroom, Cool Shakes; in Slovenije: Anja Rupel, Magnifico ter ostali. V soboto 27.05. bodo priznani slovenski D.J.-ji kot so Kanzyani, Edy the Fish, Dekky, Mexico popestrili popoldansko kopanjein ostalo dogajanje na prireditvi. Večerni in nočni program bo namenjen tako znanim kot manj znanim glasbenikom in sicerLara Baruca, Ali-en, Dan-D, Nenavadni podnajemniki, Dharma, ... V nedeljo 28. bomo zaključili prireditev v zgodnjih jutranjih urah s čistilno akcijo "Ljubim Naravo".

za KoF

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.