v rubriki dogodki:
.. / / / 31.03.2005

Legendarni Partibrejkers v sklopu Orto festa

Obstajajo slabe glasbene skupine, dobre in najboljše glasbene skupine. In tiste, ki so najboljše, postanejo tudi legendarne! Med slednje lahko zagotovo prištevamo tudi beograjsko zasedbo Partibrejkers, ki smo jo lani novembra lahko občudovali tudi v ljubljanskem BoF-u.

No, beograjske legende Partibrejkers, ki so na rock'n'roll sceni že več kot dvajset let, bomo tokrat lahko občudovali v edinstvenem in zanje zagotovo najprimernejšem klubskem okolju, v ljubljanskem Orto klubu bodo nastopili v petek, 15. aprila.

Partibrejkers imajo za seboj že pet studijskih plošč s številnimi izvrstnimi skladbami - še vedno aktualna je Gramzivost i pohlepa, sicer pa že pripravljajo novo ploščo, ki naj bi izšla enkrat letos in s katere bomo zagotovo že slišali kakšno skladbo.

Orto klub bo zagotovo premajhen za vse tiste, ki bodo želeli v živo slišati zagotovo eno najboljših rock'n'roll zasedb bivše Jugoslavije, vendar tistim, ki bodo tam, ne bo žal. Videti Partibrejkers v Ortu je podobno, kot če bi v Ortu videli, recimo AC/DC ali pa The Rolling Stones. Nekaj, kar je brezpogojno potrebno doživeti!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Partibrejkers - thumbnail

Partibrejkers