v rubriki dogodki:
.. / / / 11.03.2010 01:13

Les Skalopes in Paraziti p.13 v Gromki

Les Skalopes, ki Gromko prvič obiskali kot del prve francoske karavane poimenovane Kosovo Project, se v Gromko radi vračajo. Dokaz je njihov že tretji nastop, ki se bo zgodil 12. marca.

Bend, ki je nastal pozimi leta 1997, v pariškem predmestju Bures sur Yvette, resnično uživa v živih nastopih kar vedno začuti tudi publika in se na dano pozitivno odzove. Francoska deseterica je svojo ljubezen in strast izkazala na številnih koncertih po celi Evropi, na katerih so oder delili tudi z The Toasters, The Slackers, Inner Terrestrials, pa tudi Emirjem Kusturico, kajti z svojo simpatično neposrednostjo in odličnimi nastopi, niso osvojili samo ska fenov pri nas, ampak srca in ušesa po celi Evropi. Celo na precej nedostopnem britanskem otoku jim vedno bolj uspeva.

Pozitiven odnos benda skupaj s poskočnim skajem, odigranim v duhu punka, in požlahtnenim z radodarno pihalno sekcijo in energičnimi ritmi, ne nazadnje pa tudi z žmohtnim glasom pevke Chantal, ki ji nekateri pravijo tudi francoska Pauline Black (The Selecter), z svojim energičnim nastopom vedno popolnoma navduši domače občinstvo in zakuha vsesplošno fešto.

Pred Les Skalopes bodo ozračje ogrevali Paraziti p.13 iz Križ pri Kranju – punk bend, ki je prav tako kot Les Skalopes dober znanec gromkega odra.

Za Gromko

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat