v rubriki dogodki:
.. / / / 19.12.2000

Let 3 v Sub Subu

Odlična hrvaška rockovska zasedba, ki so jo pred kratkim mnogi hrvaški glasbeni kritiki proglasili za najboljšo hrvaško live rock zasedbo z najboljšo rock ploščo leta Jedina bo končno nastopila na dolgo pričakovanem samostojnem ljubljanskem koncertu v sredo, 27. 12. 2000, ob 22. uri v klubu Sub Sub (pod halo Tivoli).

Skupina Let 3 ima za seboj bogato koncertno bero. V letošnjem letu so nastopili tudi na Rock Otočcu, na Hrvaškem pa so si po mnenju mnogih kritikov priborili naslov najboljše hrvaške koncertne rock skupine.

Ob velikem uspehu s ploščo Jedina", ki si je poleg prodajnega uspeha pri nas in na Hrvaškem prislužila tudi naziv najboljše hrvaške rock plošče leta, je skupina Let 3 posnela nov videospot še za tretji singel z izjemno uspešnega albuma, spot za skladbo Profesor Jakov. Spot so posneli pod režisersko taktirko slovitega Radislava Jovanova - Gonza, s katerim je skupina sodelovala že neštetokrat. Doslej je ustvaril že antologijska videospota za skladbi Let 3 Nafta ter Kontinentio. Spot za skladbo Profesor Jakov si boste lahko prav kmalu ogledali na številnih televizijskih postajah.

Skupina Let 3 nas je v letošnjem letu fascinirala s številnimi dodobra zamišljenimi akcijami, spomnimo se le javnega streljanja pred Prešernovim spomenikom v Ljubljani, ali pa njihove javne podobe, ki je marsikomu pognala kri po žilah. In po vsem tem, bo Ljubljana končno deležna tudi dolgo pričakovanega koncerta. Na koncertu boste, med drugimi, lahko slišali številne odlične skladbe s plošče Jedina kot so Maček v žaklju, PNNK, Drama in seveda Profesor Jakov, gotovo pa boste lahko uživali v njihovem dodelanem nastopu, s katerim vsaj šokirajo, če že ne prepričajo slehernega poslušalca.

Za Sub Sub

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.