v rubriki dogodki:
.. / / / 30.01.2009 10:36

Madonna prihaja tudi v Ljubljano

Na naše uredništvo smo dobili obvestilo, da bo kraljica popa Madonna 20. avgusta nastopila tudi v Ljubljani. Informacijo smo preverili na Madonnini strani in je res, Madonna prihaja 20. avgusta na ljubljanski Hipodrom v Stožicah!

Nadaljevanje Sticky & Sweet turneje se bo začelo 4. julija letos v Londonu, Madonna pa bo obiskala 22 evropskih mest, od tega kar 13 mest, v katerih še ni nastopila, med drugim tudi v Ljubljano.

"Prvič odkar se ukvarjam s glasbo sem podaljšala turnejo." pravi Madonna, ki še nadaljuje, da je zelo navdušena da bo nastopila v mestih, kjer še ni nastopila (Werchester – Belgija, Marseille – Francija, Hamburg – Nemčija, Oslo – Norveška, Helsinki – Finska, Tallin – Estonija, Ljubljana – Slovenija) in tudi, da bo v nastopila tudi v mestih ki so ji tako ljuba.

Specialni gost turneje bo Paul Oakenfold, priznani DJ, ki je zmešal tudi štiklce bendov kot so Rolling Stones, U2, Madonna, Justina Timberlake, Snoop Dog, Muse, New Order, The Cure, Massive Attack in celo Elvis Presley! Letos bo objavljen tudi njegov novi album Pop Killer.

V letu 2008 je turnejo Sticky & Sweet videlo več kot 2.3 milijona oboževalcev v 58 mestih in že sedaj velja za največjo turnejo kakega solo izvajalca v zgodovini pop glasbe. Sprašujemo se le: zakaj, saj ji Guy Ritchie po ločitvi, kot pravi, ne bo vzel niti penija. Zaradi oboževalcev? Iii, kako prisrčno.

Vir: Lupa Promotion

Borut Marinko - avatar

Borut Marinko

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 09.10.2000 na ŽVPL-u skupaj objavil 220 člankov.

Madonna na odru (vir: madonna.com) - thumbnail

Madonna na odru (vir: madonna.com)