v rubriki dogodki:
.. / / / 26.02.2002

Niowt: Ljubljana, Ptuj, Leipzig

Ljubljanski Niowt bodo v četrtek, 28. februarja po dolgem času ponovno nastopili na koncertu v Ljubljani, po lanskoletnih uspesnih nastopih v K4 in Orto baru, tokrat v Hound dogu s pričetkom ob 22:00 uri. Za vstopnino bo potrebno odšteti 900 SIT.

Freak (obenem prvi single) uvrščeni na prestižno CD kompilacijo Mystic Sounds 11, ki jo ob novi marčevski številki ponuja najbolj čislana gotik-dark revija Zillo (več na: www.zillo.de).

Niowt so tako postavljeni ob bok izvajalcem, kot so Deine Lakaien, Clan Of Xyomox, Helium Vola ... Zelo dobra napoved pred festivalskim nastopom na največjem evropskem gotik-dark festivalu Wave Gotik Treffen, ki se bo že enajstič zapored odvijal od 17. - 20.maja v Leipzigu, Nemčija. Diamanda Galas, In Extremo, De/Vision, Alien Sex Fiend, KMFDM, Moonspell, The Misson pa so imena nekaterih izmed izvajalcev, ki so nosilci tokratnega srečanja darkerjev iz cele Evrope in celo Amerike.

No, preden se Niowt odpravijo v Leipzig se bodo kot rečeno ustavili v Hound Dogu (Lj.), na Ptuju pa bodo 2. marca ob 21h gostje predizbora za Rock Otočec.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Niowt (foto Crt Majcen) - thumbnail

Niowt (foto Crt Majcen)