v rubriki dogodki:
.. / / / 04.02.2011 10:13

Michael Gray v Karnevalski dvorani

Že tretje leto zapored bo dogajanje v Karnevalski dvorani na Ptuju v času tradicionalnega pustovanja otvoril eden največjih house dogodkov v severovzhodni Sloveniji, poimenovan Winter House Parade. V preteklih dveh letih sta kot glavna gosta nastopila newyorška house diva Barbara Tucker ter nemški mojster za mešalno mizo DJ Tom Novy.

Letos bo v petek, 25. februarja 2011, v Karnevalski dvorani nastopil Michael Gray, londonski DJ in producent svetovnega formata, avtor MTV uspešnice The Weekend!

Michael Gray je eden najbolj spoštovanih in nadarjenih umetnikov globalne plesne scene. Glasbeno pot je začel leta 1995 kot član dua Full Intention skupaj s kolegom Jon Pearnom, s katerim sta producirala oziroma remiksirala za zvezdniška imena, kot so: Jeniffer Lopez, George Michael, Sugababes, Jamiroquai, Ultra Nate... V letu 2004 sta bila za remiks pesmi Georgea Michaela Amazing nominirana za nagrado grammy.

Vendar pa je Michael svetovno slavo dosegel kot solo artist in sicer prav z izdelkom The Weekend, ki ga je čez noč izstrelil med največje DJ-je na svetu. Komad je pristal na vseh svetovnih glasbenih lestvicah, med drugim na 7. mestu britanske glasbene lestvice ter 1. mestu avstralske klubske lestvice Aria.

Kmalu zatem je izdal še Borderline, ki je hitro postal novi, veliki hit in se povzpel na 12. mesto britanske glasbene lestvice. Lani je svetovna plesišča razstreljeval single Say Yes, ki ga je Michael ustvaril v sodelovanju z britanskim duom Danism ter vokalistko Lisso Millett in je bil izdan pri prestižni londonski založbi Defected.

Družbo na odru Karnevalske Dvorane bo Michaelu Grayju delal trenutno zelo vroč DJ duo Plastik Funk iz Nemčije, ki ga lahko slišimo v vseh najboljših klubih od Miamija, Ibize in vse do Tokia, ter slovenski duo Blue & Deep.

Vstopnice bodo v predprodaji na voljo po ceni 12 evrov in sicer od 14. februarja naprej v Don Caffe Ptuj, TIC Ptuj ter Last Minute Center Ptuj. Na dan dogodka bodo vstopnice po 15 EUR na voljo tudi na blagajni pred Karnevalsko Dvorano od 17. ure naprej.

Michael Grey - The Weekend

Michael Grey - Borderline

Michael Grey - Somewhere Beyond

Michael Gray, Danism & Lisa Millett - Say Yes (Defected)

Michael Gray Live @ Belgrade Arena May 2010

-- za Hangar P.R.

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Michael Gray v Karnevalski dvorani na Ptuju - 25. februar 2011 - thumbnail

Michael Gray v Karnevalski dvorani na Ptuju - 25. februar 2011