v rubriki dogodki:
.. / / / 22.03.2010 10:25

MTV Pleasure – The Ultimate Seduction

Pridružite se nam tudi vi pri odkrivanju skrivnosti zapeljevanja v slogu Ibiških klubov s pridihom vročega londonskega nočnega življenja! Po lanskoletni premieri dogodka Pleasure – The Primal Sin, ki se je predstavil v svoji techno različici, vam zdaj v sodelovanju s glasbeno televizijo MTV prinašamo še čisto posebno ‘clubbing’ mešanico nežnejših elektronskih zvokov.

V soboto 17. aprila se bo namreč v Mariboru prvič odvil ekskluzivni MTV clubbing pod imenom PleasureThe ultimate seduction. Dogodki pod okriljem MTV-ja so redki in izbrani ravno z razlogom, ker zagotavljajo vrhunsko kombinacijo zabave, glasbe in druženja.

Že aprila vam tako ponujamo priložnost, da doživite pravo klubsko zapeljevanje v slogu vročih zabav kultne Ibize. The ultimate seduction je pravilo, ki bo veljalo tako za izbran seznam svetovno priznanih DJ-ev, kot tudi za sam dogodek.

Za neskončno mero plesnega zapeljevanja bomo poskrbeli z avtorjema izjemnih uspešnic Lolas Theme, Back To Basics, Incredible ter Chime – THE SHAPSHIFTERS. Pridružil pa se nam bo tudi eden izmed trenutno najbolj vročih house DJev na svetu, ki ga zagotovo poznate po njegovi največji uspešnici “What The Fuck!?” – FUNKAGENDA.

Domače barve bo zastopal BELTEK. Ustvarjalec elektronske glasbe, ki je s svojimi izdelki prepričal svetovno elito, med drugimi tudi Tiësta.

V Mariboru se nam tako obeta nepozaben večer, ki bo zadovoljil tudi najbolj petične “house” sladokusce.

ZANIMIVE VIDEO POVEZAVE:

Uradna napoved dogodka Pleasure – The Ultimate Seduction: YouTube

The Shapeshifters- Back to Basics: YouTube

The Shapeshifters – Lolas Theme: YouTube

Funkagenda – What The Fuck: YouTube

VSTOPNICE:

Predprodajna mesta vstopnic: Študentski servis Maribor, Petrol, Big Bang in ostala pred prodajna mesta, ki so objavljena na www.pleasure.si. Nakup vstopnic je mogoč tudi v spletni trgovini dogodka www.tastefulevents.si/shop

Cene vstopnic:

EARLY BIRD (od 15.2.2010) = 13 EUR (SOLD OUT)
MTV EXTRA (od 22.2.2010) = 15 EUR
PREDPRODAJA: 18 EUR
NA DAN : 23 EUR
VIP VSTOPNICA: 30 EUR

Število vstopnic je omejeno.

Miha Rekar - avatar

Miha Rekar / mr.si

Redaktor ŽVPL, ki je od 02.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 73 člankov.

Pleasure - thumbnail

Pleasure

Foto: Miha Rekar / mr.si