v rubriki dogodki:
.. / / / 17.03.2010 14:13

MTV Spring Break s seksi DJ-ko Lauren Pope

Lauren Pope, ena najlepših didžejk na svetu, bo 30. aprila 2010 nastopila na premiernem MTV Spring Breaku v Umagu. Tradicionalno pomladno druženje, ki ima svoje korenine čez lužo, se bo tokrat zgodilo v neposredni bližini Slovenije. Glavna atrakcija bo sexy didžejka, ki bo zmešala poleg odlične glasbe tudi marsikatero moško glavo.

Čeprav je Lauren v Veliki Britaniji znana tudi po druženju s princem Harryjem, glasbo vrti na paryjih, ki jih organizirajo zvezde kot so Lindsay Lonan in NeYo. Lauren je kariero začela kot model in polnila strani revij kot so Mixmag, FHM, Maxim in Playboy, nato pa se je odločila tudi za resno glasbeno pot. Sama o začetkih pravi:

“Bilo je težko, ker me niso jemali resno. Vendar sem si spoštovanje prislužila, ko sem za mešalno mizo pokazala tisto kar znam”.

Ko se postavi za mešalno mizo postane veliko več kot le lepo dekle, saj plesišče popelje v svet housa, kjer elektronske himne popestri z RnB in hip hop ritmi. Na njeni zabavi tako ne manjka hitov, ki so jih v osnovi zakrivili Timbaland, Lil Wayne, Sean Kingston, Usher, Rihana in drugi.

Na Spring Breaku v Umagu organizator Supra Travel pričakuje več kot 1000 obiskovalcev iz Slovenije, Hrvaške in Italije. Poleg Lauren Pope pa bosta nastopila tudi mlada slovenska upa, Dj Spinne in Tempterzz.

V času Spring Break dogajanja se bodo na različnih prizoriščih zgodile zabave Papaya party, RNB Confusion party, Supra White party, After Beach Party, organizirane pa bodo tudi športne igre in zabava na ladji.

Lauren Pope je zagotovo adrenalin, ki ga morate doživeti na Spring Breaku, z agencijo za mlade – Supra Travel, 30. aprila 2010 v Umagu.

★ za MTV in Supra Travel

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Lauren Pope / vir: press - thumbnail

Lauren Pope / vir: press