v rubriki dogodki:
.. / / / 21.07.2015 15:42

Na Ljubljanski grad se vrača že osmi Panč

Osrednji slovenski stand-up festival bo letos potekal med 22. in 26. avgustom, gostil pa bo kar 26 komikov evropske stand-up elite.

Slovenskim komikom se bodo pridružili kolegi iz dvanajstih držav, med njimi pa bo tudi (rekordnih) sedem predstavnic nežnejšega spola. Največja zvezda tedna smeha bo Micahel Mittermeier, nasmejali pa se boste lahko tudi Borisu Kobalu, Ivanu Šariću in mnogim drugim.

Michael Mittermeier je nemški zvezdnik, ki vam je morda znan iz TV-šova 'Wetten, dass..?' in videa Guano Apes – 'Kumba Yo.' Na berlinskem stadionu je zabaval preko 80.000 ljudi in je prejemnik mnogih medijskih odlikovanj. Z njim so nedavno na šovih v Berlinu in Moskvi nastopili Francesco De Carlo, Yacine Belhousse in Igor Meeron, ki bodo prav tako gosti na najdaljšem Panču doslej.

Festival bo zaznamovan tudi s slovenskimi obrazi. Nosilca prvega večera bosta odličen Boris Kobal in Martina Ipša, drugi večer pa bosta zaključila Matjaž Javšnik in Marina Orsag.

Naj ne pozabimo omeniti Ivana Šarića, ki je nedvomno eden izmed najljubših stand-up komikov slovenske javnosti in bo na Panču nastopil v ponedeljek.

Več informacij o samem programu in vstopnicah najdete tu.

Polona Brajkovec - avatar

Polona Brajkovec

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 29.10.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 30 člankov.

Festival Panč 2015 - thumbnail

Festival Panč 2015