v rubriki dogodki:
.. / / / 12.05.2009 00:28

Origin, Violent Devoties in Aeonic v Ortu

Origin, Violent Devoties in Aeonic bodo v četrtek, 14. maja nastopili v ljubljanskem Orto Baru.

Ameriška zasedba Origin nadaljuje s promocijo svoje megauspešnice, ekstrema vseh ekstremov, plošče Antithesis, ki je lani izšla pri založbi Relapse.

Ponovno se bo predstavila tudi slovenski publiki, in sicer 14. maja letos v Orto baru!
Origin so eden najbolj ekstremnih bendov na svetu. Izdali so že nekaj albumov, od katerih je vsak predstavljen kot vrhunec hitrosti in tehnike, pri tem pa nekako vedno uspešno meandrirajo med strukturo in kaosom. Skupino sestavlja nori basist Mike Flores, ki se je verjetno rodil ob zvokih Primusov in Cannibal Corpse, bobnar "extraordinaire" John Longstreth, tvorec najbolj norih bobnarskih ritmov, kitarist Jeremy Turner, ki se je uril tudi v Cannibal Corpse, vokalist James Lee in kitarist Paul Ryan. So eden najbolj spoštovanih bendov na svetovni ekstremni sceni, hurikan Katrina pa je v primerjavi z njihovimi koncerti lahek pomladanski vetrič.

Z Origin bodo nastopili tudi avstrijski death grinderji Violent Devoties, ki so pravkar posneli drugi album. Predstavili bodo repertoar svojih brutalnih hitov, ki vsekakor zvenijo bolje, odkar je v skupini novi vokalist, ki se po kvaliteti lahko primerja s Svenom iz Aborted ali Frankom Mullenom iz Suffocation in pa obetavni domači Aeonic, ki bodo imeli tokrat svoj drugi live nastop!

Če je april čas, ko bo državo zajela recesija, je maj čas, ko bo Slovenija za trenutek občutila kaos!

Za Dirty Skunks

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Koncertni plakat - thumbnail

Koncertni plakat