v rubriki dogodki:
.. / / / 10.04.2005

Orto fest bodo zaključili The Bitch Boys

Spomnili se boste, da so lani The Bitch Boys v sklopu Orto festa nastopili na samem začetku, ko so v živo predstavili prvoaprilsko ploščo Kranjska gruda, vel'ka mooda, letos pa bodo prestižni ljubljanski festival zaključili.

The Bitch Boys so zagotovo najbolj slavna in tudi znana slovenska surf rock zasedba, ki ima za seboj izdanih že nekaj plošč - avtorski prvenec ...In Heat, pa potem ploščo predelav Behind the Hound Dog walls, s katero so se poklonili žal zaprtemu Hound dogu, v zadnjih vzdihljajih lanskega leta pa so pod okriljem ameriške založbe Golly Gee izdali ploščo s kar tridesetimi pozabljenimi ali spregledanimi surf rock skladbami - Ride The First Wave.

Kvartet The Bitch Boys je lani navdušil nabito poln Orto bar in nastop celo podaljšal nekaj čez polnoč, kar v Ortu ni ravno navada, je bilo pa vsekakor vredno. Letos boste v njihovem energičnem videnju surf rocka uživali v soboto, 31. aprila - povoskajte surfe, pričesko utrdite z briljantino, oblecite cunjice za na plažo in v Orto.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Bitch Boys (foto Boštjan Tacol) - thumbnail

Bitch Boys (foto Boštjan Tacol)