v rubriki dogodki:
.. / / / 11.06.2004

Pool party 2004

Tudi letos se bo zgodil Pool party, ki ga s skupnimi močmi prirejajo Študentska kluba Kamnik in Domžale ter e-Študentski servis, pri vsem pa je v pomoč tudi Občina Domžale, saj se dogajanje odvija na bazenu v Domžalah.

Pool party se bo letos zgodil 24. junija, kot smo že omenili na domžalskem bazenu, s pričetkom ob 15. uri in z vrhuncem okoli 22. ure, takrat bodo oder zasedli Zmelkoow.

Okoli pol devet zvečer se bo zgodil nastop aerobične skupine AFA Show team, pol ure kasneje pa bodo na oder stopili člani zasedbe Carpe Diem. Gre za mlado celjsko skupino, ki jo sestavlja sedem članov, ob klasičnih rockerskih instrumentih (bas, električna kitara, bobni/tolkala, tudi klaviature) pa imajo v instrumentarij vključena še altovski in tenor saksofon, sami pa so se opredelili kot funk rock skupin. Ena prvih in redkih na slovenskih tleh...

Kot smo že omenili bodo glavne zvezde Zmelkoow, čeprav je bilo še pred časom napovedano, da bo to Magnifico. No, a zgodila se je nesreča in dober teden pred dogodkom, je Magnificov manager poklical organizatorje in dejal, da nastop njegovega varovanca na Pool partyju ni mogoč. Zakaj, ne vemo. Morda zaradi bolezni v ansamblu?

No, kljub vsemu se je vrlim organizatorjem uspelo znajti in zelo hitro so poiskali zamenjavo za Magnifica - Zmelkoow. Skupina ima za seboj že šest izdanih plošč, eno tudi z nastopa v oddaji Izštekani Jureta Longyke in pa vrsto uspešnic, seveda pa jih večina pozna po izredno duhovitih besedilih. Kdo ne pozna njihovih Gravitacija, pa Klub ljudi z resnimi težavami, Yo!, Bit in Po srcu poštenjak ter še mnogih, mnogih drugih.

Kljub temu, da Zmelkoow zadnje leto niso ravno v vrhu priljubljenosti, so še vedno odličen koncertni band, kar dokazuje tudi dejstvo, da se bodo letos znova predstavili na Rock Otočcu in zato ste lahko prepričani, da se po končanem Pool partyju nihče ne bo spomnil, da bi moral nastopiti Magnifico.

Seveda pa je od začetka ob 15. uri do glasbenih točk dobrih pet ur ur, v katerih se bo dogajalo več kot dovolj zanimivega in zabavnega. Vzporedno bodo potekala tri tekmovanja ? v košarki, odbojki na travi in pa še širši sklop vodnih iger. Okoli 20. ure lahko pričakujete zaključek tekmovanj in podelitev nagrad najboljšim.

Poskrbljeno bo tudi za tiste, ki v igrah ne bodo aktivno udeleženi in bodo le navijali, opazovali, se naslajali, občudovali ? skratka, uživali. Na prizorišču bosta ves čas prisotna dva spikerja, za glasbo bo skrbel nepogrešljivi DJ Magic, na voljo bodo blazine, vodni baloni, vodne pištole, prisoten pa bo tudi profesionalni barman Primož, ki bo pripravlja božanske cocktaile.

Vstopnice so že na prodaj v vseh poslovalnicah e-Študentskega servisa, aktivni člani e-ŠS in pa obeh Študentskih klubov bodo zanje odšteli 800 SIT, na dan prireditve 1500 SIT, vsi ostali pa bodo v predprodaji za vstopnice odšteli 1300 SIT, na dan prireditve pa 2000 SIT. Prvih 300 ob nakupu prejme darilo!

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Pool party - thumbnail

Pool party