v rubriki dogodki:
.. / / / 05.02.2002

Predinov sedmi koncert ob Valentinovem

V Cankarjevem domu bo 11. in 12. februarja na tradicionalnem koncertu nastopil Zoran Predin z Orkestrom Adijo pamet, Akademskim pevskim zborom Toneta Tomšiča - ŠOU v Ljubljani in Godalnim kvartetom Saše Olenjuka. Šal za zaljubljene bo njegov že sedmi koncert ob Valentinovem.

Valentinov koncert je le del projekta Šal za zaljubljene, saj bo Zoran Predin v imenu boljšega meddržavnega kulturnega sodelovanja gostoval v dvorani Vatroslava Lisinskega v Zagrebu in dvorani Sava centra v Beogradu.

Zoran Predin bo gostoval tudi v Parizu, kjer bo od 6. do 9. februarja s skupino Šukar na koncertih prepeval svoj repertoar tudi v francoskem jeziku. Jeseni pripravlja turnejo v Avstriji, avgusta pa bo gostoval tudi na legendarnem Fringe Festivalu v Edinburghu na Škotskem.

Poleg zanimivih gostovanj pripravlja legendarni slovenski pevec angleško-japonsko-korejsko različico himne Slovenija gre naprej. Kmalu bo začel snemati videospot, v katerem bodo nastopili različni zanimivi gosti - od škotskih navijačev in japonskih učencev, ki bodo prepevali v slovenščini, poskušal pa bo pregovoriti tudi svetovno znanega filmskega zvezdnika, Mela Gibsona, da bi nastopil v slovenskem dresu.

Kot smo že vajeni, bo tudi na tokratnem koncertu gotovo dobro razgrel občinstvo!

Za Cankarjev dom

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

Zoran - thumbnail

Zoran