v rubriki dogodki:
.. / / / 15.09.2015 19:08

Prihaja glasbeni spektakel s S.A.R.S. ter SIDDHARTO

V okviru velikega glasbenega spektakla, ki ga za vse mlade ter mlade po srcu prirejata Mladismo in Euterpe, bodo na prvem dnevu, 25. septembra 2015, nastopili dve veliki imenu popularne glasbe. Skupina S.A.R.S. ter SIDDHARTA bosta vsekakor dobro ogreli ozračje atrija Celjskega sejma.

Skupina S.A.R.S. je trenutno ena najpopularnejših skupin na Balkanu, ki brez težav polni klube in koncerte tako doma, kakor po Evropi. Njihov najprepoznavnejši hit Budjav lebac jih je takoj ponesel med zvezde na področju Balkana, sledili pa so še Lutko, »Klinka« in mnogi drugi, ki jih poznamo že skoraj na pamet. Pred kratkim so izdali nov, peti album, Proleće, ki ga bodo premierno predstavili tudi na velikem glasbenem spektaklu v Celju.

Skupina SIDDHARTA, ki se letos, ob 20. obletnici svojega delovanja, vrača na koncertna prizorišča ter skupina, ki je svoje oboževalce razveselila z novim albumom Infra, se bo skupaj s svojimi največjimi hiti predstavila celjski publiki po več kot 3 letih odkar so nazadnje koncertirali na velikem Mladismo open air žuru.

Za ogrevanje bodo poskrbeli celjski lokanlni band Multiball.

Prodaja vstopnic po ceni 10 EUR je še v teku. Priskrbite si jih lahko na prodajnih mestih portala Mladismo.

Žiga Žibert - avatar

Žiga Žibert

Stalni dopisnik ŽVPL, ki je od 23.06.2013 na ŽVPL-u skupaj objavil 26 člankov.

Veliki glasbeni spektakel v Celju - thumbnail

Veliki glasbeni spektakel v Celju