v rubriki dogodki:
.. / / / 09.03.2010 10:21

Billysi v Cvetličarni promovirajo 4. album

V petek, 12. marca 2010 ob 21.00, se bo v Cvetličarni² v Ljubljani odvil veliki promocijski koncert ob izidu 4. albuma skupine Billysi, slišali pa boste lahko tudi vse njihove največje uspešnice! Na koncertu se bo Billysom pridružilo tudi nekaj izjemnih glasbenih gostov.

Četrti studijski album skupine je že dlje časa pričakovan izdelek bolj ostrega, čeprav še vedno značilno »billysi-jsko« melodičnega rocka, pod igrivim naslovom »Bite Me«. Posebnost je tudi to, da prvih 200 kupcev vstopnic prejme na prizorišču koncerta omenjeno najnovejšo zgoščenko kot darilo!

Billysi so v svojem 9-letnem ustvarjanju občinstvu ponudili že lepo število glasbenih uspešnic: »Brez besed«, »Modra pravljica«, »Neon«, »Ljubljana«, »Ime«, »Hello Hello«, »Preberi me«, »Kaos« in druge. Tudi njihova najnovejša uspešnica »Nikoli nisi res sam« se je že lepo prijela med slovenskimi oboževalci skupine, hkrati pa se omenjeni dvojni singel (tudi v angleščini pod naslovom »Changes«) nahaja na prihajajočem albumu.

Na promocijskem koncertu bodo predstavljene vse pesmi iz novega albuma »Bite Me«, ki je v večini posnet v angleščini. Že naslov albuma napoveduje igrive in energične Billyse, ki se spogledujejo z spremembami; vse močnejši in udarnejši so. Ostajajo pa priljubljeni melodični rock band z srcem in ognjem, ki ustvarja glasbo v katero verjame in jo živi. Element ognja ponazarja več njihovih lastnosti : energičnost, žar in kanec drznosti.

Za KPS Management:

Jani Ugrin - avatar

Jani Ugrin / janiugrin.com

Zunanji dopisnik ŽVPL, ki je od 10.02.2010 na ŽVPL-u skupaj objavil 38 člankov.

Promocijski koncert Billysov v Cvetličarni - thumbnail

Promocijski koncert Billysov v Cvetličarni