v rubriki dogodki:
.. / / / 14.04.2003

Razstur IV v Kranju

Skupina OpusDesign in Center Mladih v so organizaciji s Klubom Študentov Kranj predstavljata Razstur IV! V okviru Tedna Mladih 03, bo v soboto 10. maja v Kranju pravi RAZSTUR, saj se bo pred veleblagovnico Globus dogajala prava adrenalinska terapija. Prišlo bo 8 skupin iz cele Slovenije in pa ena iz Avstrije.

Spet bomo zaprli cesto in na njo spustili skate mladino iz cele slovenije, na odru pa bodo žgali bendi, katerih glasbeni stili se bodo mešali od ska pa do nu metala in pa seveda skate punk vmes. Tako se nam bodo pridružili prvaki avstrijskega skate punka - Beat Brats. Ravnokar so izdali novo ploščo in so pripravljeni da razsturijo Kranj in s tem celotno slovensko skejtarsko populacijo.

Ob glavnem odru in to na zaprti cesti, ki jo zapremo samo za ta namen, pa se bo odvijal Urbani Street Skate Session. Postavljeni bodo urbani elementi: predelani avtomobili, palete, skaklnice, smetnjaki, gume, raili vseh vrst, benki in še mnogo drugih stvari. To bo Skate session kakršnega še niste doživeli.

Celotno prireditev, ki je ponovno organizirana v duhu borbe, da se v Kranju končno naredi tako željeni skate park, pa bomo ponovno zaključili že s tradicionalnim razstavljanjem avtomobila na prafaktorje, pri čemer si boste lahko pomagali s svojimi skejti J. Po totalno adrenalinskem šoku, tako na odru kot pred njim, pa se boste lahko sprostili ob mirnejši glasbi na gradu Khislstein, kjer se bo odvijal after party.

Vse ostale informacije pa dobite na www.Razstur.skejt.com in www.teden-mladih.com. Strani se bosta dnevno obnavljali z novimi novicami in informacijami, tako da...

MAIN STAGE:
(Pred Globusom - 13.00 - 21.00)
Beat Brats (Avstrija)
Backstage
Cancel
Bleed On
Corkscrew
Tha Flow
Sell Out
Curse of Instinct
NLP

AFTER PARTY:
(Grad Khislstein - od 21.00 naprej)
Srečna Mladina
Alya
Gušti in Polona Kasal

RETROSPEKTIVA SLOVENSKEGA SKEJT FILMA:
DAMAGE (Obsession)
NOBODY CAN PUSH YOU AS FAR AS YOU CAN PUSH YOURSELF (Madness)
NOT SPONSORED 2 (Skupina Opus Design)
KLIKO PROJEKT (Madness)
NOT SPONSORED 1 (Skupina Opus Design)
CIRCA TOUR - THE MOVIE (Skupina Opus Design)
+ HOME VIDEOS iz cele Slovenije

Martin Lubej - Tweaked Lemon - thumbnail

Martin Lubej - Tweaked Lemon