v rubriki dogodki:
.. / / / 21.10.2002

Tea For Two v K4

Drugi korak nove klubske sezone v K4, vam spet prinaša vso pestrost bobna in basa. Ekipa DrumWise, kot vedno do sedaj, ustvarja mavrico zvokov za vsa ušesa. Doživeli bomo namreč dogodek, ki je ... drugačen. Tea For Two. Čaj za dva. Dvojnost, ki je opazna iz vseh perspektiv. 1. novembra ob 22h v K4.

Na večjem plesišču bo skupaj z MC Kosto, Van Alec predstavil celonočni set. V njem lahko pričakujemo resnično vse, kar se je v 4 letih djanja nabralo v njegovi torbi, od funka, jump up - a, preko jungla, do seveda nepogrešlivega hard stepa.

Prava poslastica pa bo gotovo tudi na manjšem plesišču, kjer bomo priča še nevidenemu. Osnova - temelj sta DVA dja, saj bo rezidenčnemu Danaji pomagal še zakodiranec Bakto. S funky, liquid breaksi bosta ustvarjala primerno podlago za zopet DVA posebna gosta.

Prvi je Vito Marenče, kitarist z dolgoletnimi izkušnjami jazz in klasične kitare. Drugi pa je Gregor Blažič, tolkalist, ki bo na bongah in ostali ropotiji ustvarjal dodatno stimulacijo za vse plesa željne obiskovalce.

01.11.2002 @ K4 / Ljubljana

Next Step #2:
Tea for two

Veliko plesišče:
Van Alec
MC Kosta
All night long

Manjše plesišče:
Bakto
Danaja
Vito Marenče - Live Guitar
Gregor Blažič - Live Percussion

Vstopnina je 1200/1000 + flyer

Ekipa Drumwise

Tea For Two - thumbnail

Tea For Two