v rubriki dogodki:
.. / / / 07.11.2011 08:14

Red (x-mas) Party: David Guetta, Afrojack, Steve Edwards ...

Smo šele v na začetku novembra, ampak informacije o prednovoletnih žurih že kapljajo v naše inboxe. Tako bojo 15. decembra Ljubljano napadli elektronski ritmi. Saj v Areno Stožice prihaja David Guetta z druščino.

Tako se po besedah organizatorjev obeta "največja dvoranska božična zabava v zgodovini Slovenije, katere program se lahko po imenih nastopajočih meri z vodilnimi primerljivimi evropskimi projekti." Vsekakor udarno in visoko leteče. Kdo pa vse bo, dvigoval srčni utrip na Red (x-mas) Party-ju.

15. decembra boste lahko v Areni zaplesali z dvema grammyjevcema, ustvarjalcema klubskih in pop hitov, ki sta trenutno na listi želja največjih glasbenih zvezd – Davidom Guetto ter njegovim dobrim prijateljem in zadnja leta tudi tesnim sodelavcem, Afrojackom.

A tudi, če vam niso toliko pri srcu hiti Rihanne, Pitbulla, Usherja, Akona, Kelly Rowland, P. Diddyja in podobnih MTV ikon, boste prišli na svoj račun. Za ljubitelje čistokrvnega housa bo prava poslastica nastop Steva Edwardsa, ki je napisal in odpel nekatere največje klubske himne vseh časov: "World, Hold On", "Together" in "Piece Song" (Bob Sinclar), "Watch The Sunrise" (Axwell), "Sound of Violence" (Cassius), "Take Me Down" (Alex Gaudino), "Listen to the Voice Inside" (Yves La Rock), "Helter Skelter" in "She Freks" (Shapeshifters) ...

Vsi, ki prisegajo na bolj alternativne zvoke in spremljajo najbolj sveža imena na svetovni elektronski sceni, pa bodo prišli na svoj račun ob nastopu "surinamske house mafije", kot je Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana krstil Axwell. Za piko na i se bo v Stožicah predstavil še vzhajajoči predstavnik nizozemskega hišnega vala, Jaz von D,

Predprodaja kart se začne 9.11. Cena v predprodaji pa se bo gibala med 28eur - 39eur
Več o zadevi pa tule.

Za organizatorja

Gregor Zalaznik - avatar

Gregor Zalaznik

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 15.06.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 233 člankov.

David Guetta - thumbnail

David Guetta