v rubriki dogodki:
.. / / / 16.12.2004

Res Nullius ne mirujejo

O odlični velenjski zasedbi Res Nullius že nekaj časa nismo pisali, vendar to ne pomeni, da fantje mirujejo. Prav nasprotno - v mesecu decembru bodo odigrali tri koncerte, hkrati pa že pripravljajo tudi skladbe za svojo peto ploščo.

Velenjski kvartet bo v zadnjih dneh leta 2004, ki je bilo zanje nadvse uspešno, odigral tri koncerte - v ponedeljek, 20.12. bodo navduševali v mariborskem ŠTUK-u, v petek, 24.12. bodo znova zasedli ljubljanski hram rock'n'rolla Orto bar in za zaključek leta se bodo 29.12. predstavili še v domačem, velenjskem Max klubu, kjer igrajo že od svojih začetkov.

Na vseh treh koncertih bodo igrali že nekaj pesmi s prihajajoče pete plošče, ki so bile sicer napovedane že na njihovem ogrevanju slovitih The Pixies, a takrat fantje s podobo in zvokom novih pesmi še niso bili povsem zadovoljni.

No, sedaj je prišel ta čas in tako se lahko veselimo, da bomo ob starejših uspešnicah ter seveda odličnih skladbah z njihove aktualne plošče Revolver ljubezni slišali tudi nekaj novih pesmi, v katerih prepričljivost ne gre dvomiti. Vabljeni na enega od treh koncertov v že kar kultnih in legendarnih prizoriščih.

Matic Slapšak - avatar

Matic Slapšak

Bivši dopisnik ŽVPL, ki je od 20.05.2003 na ŽVPL-u skupaj objavil 518 člankov.

Res Nullius na odru Orta - thumbnail

Res Nullius na odru Orta