v rubriki dogodki:
.. / / / 27.02.2009 00:03

The Apers, DeeCracks in The Ratcliffs v Rogu

V petek, 27. marca bo v ljubljanski Tovarni Rog nastopila trojica The Apers, DeeCracks in The Ratcliffs.
The Apers so nizozemski štiričlanski bend, ki navdihe črpa od vsem dobro znanih Ramonesov. Ti so tudi nekakšen skupni imenovalec vseh nastopajočih.

Kot vplive naštevajo tudi Queers, Screeching Weasel, in da ne pozabimo še pop glasbo 50. in 60. The Apers so predvsem znanci nizozemskih in nemških odrov, večkrat so se podali na evropsko turnejo, in bili več kot uspešni. Izdali so več kot 50 pesmi pri različnih založbah, zdaj pa so del Stardumb Records. Leta 2003 so odigrali dvomesečno turnejo po ZDA z Groovie Ghoulies, kjer so predstavljali zgoščenko "The Buzz Electric". V Slovenijo pa se znova odpravljajo z novim materialom, ki sicer še ni posnet, ampak kljub temu že para gate po Evropi in na oni strani luže.

Ta večer bodo pa odprli naši severni sosedje DeeCracks iz Celovca in njihovi kolegi The Ratcliffs, katerim je skupni imenovalec, kot smo že prej omenili punk rock v stilu Ramones. Trio, ki je prej slišal na ime The Cretins v živo vedno znova dokazuje, da jim daleč naokoli ni noben kos in z veseljem boste se zraven drli - 1,2,3,4, GO!!!

ŽVPL press - avatar

ŽVPL press

Objavljalec press sporočil, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 991 člankov.

vir: Insane Booking - thumbnail

vir: Insane Booking