v rubriki dogodki:
.. / / / 07.02.2011 09:38

Rihanna v Ljubljano kljub vsemu pride !?!?!

Takole, drama z Rihanno in njenim nastopom v ljubljanskih Stožicah se stopnjuje iz ure v uro. Po tem, ko je hrvaški promotor objavil novico, da Rihanne ne bo, smo iz neuradnih krogov izvedeli, da Rihanna kljub vsemu prihaja v Stožice (članek popravljen ob 11.12).

Iz virov blizu ljubljanskega organizatorja koncerta smo namreč izvedeli, da Rihannin koncert v Ljubljani BO, da se je organizator dogovarjal direktno z managementom skupine (Jay-Z-jev Roc Nation Management) in ne s promotorji Live Nation niti z Lupa Promotion.

V naslednjih dneh na voljo tudi več informacij, tudi cene vstopnic za Rihannin koncert, plakati, letaki in oglasna sporočila, ki bodo zagotovo potrdili Rihannin prihod v Stožice.

Za več informacij vsekakor spremljajte ŽVPL na Facebooku ali Twitterju in o koncertu Rihanne ter ostalih informacijah boste izvedeli prvi!

Tudi, če pride še kakšen demanti ;)

< PREJŠNJA VERZIJA ČLANKA, objavljena ob 09:38 >

Uradni demanti Lupa Promotion se glasi:

Spoštovani predstavniki medijev, zaradi različnih najav o prihodu priljubljene pevke Rihanne v Ljubljano in Split junija letos, je Live Nation kot promotor njene svetovno turneje skupaj z menedžmentom skupine zaprosil Lupa Promotion za demanti te novice.

Rihannina evropska turneja se začne konec leta, trenutno pa ni nobenih načrtov za dodatne koncerte, še posebej ne tako zgodaj v juniju. Rihnannin management in Live Nation še dodajata, da nikoli niso dobili ponudb za organizacijo koncertov, niti podpisali pogodbe, s katero bi lahko kdorkoli potrdil Rihannin nastop v Ljubljani in Splitu.

No, mogoče pa še vedno obstaja upanje ... iz neuradnih virov blizu domnevnega organizatorja smo izvedeli, da imajo oni drugačne informacije, kot so navedene zgoraj in da naj bi bil Rihannin nastop potrjen v nekaj dneh.

Do takrat pa drži ena resnica: Rihanne v Ljubljani ne bo. Mi pa lahko le držimo pesti.

< KONEC PREJŠNJE VERZIJE ČLANKA >

Davorin Pavlica - avatar

Davorin Pavlica

Bivši urednik ŽVPL, ki je od 18.05.1998 na ŽVPL-u skupaj objavil 835 člankov.

Rihanna v Ljubljano 24. 6. kljub vsemu pride / foto: MiKeARB, vir: flic.kr/p/6kHwZn - thumbnail

Rihanna v Ljubljano 24. 6. kljub vsemu pride / foto: MiKeARB, vir: flic.kr/p/6kHwZn